Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voor elk huidprobleem een oplossing
  Rate this post

  C’est la Vie is een veelzijdige schoonheidssalon aan huis in Barendrecht Carnisselande, op 1 hoog, met parkeerplaats voor de deur. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen, van gezichtsbehandelingen tot permanente make-up en hand- en voetverzorging. Natuurlijk kunt u ook diverse behandelingen in één afspraak combineren!

  Githa vindt het belangrijk dat haar klanten zich op hun gemak voelen in de salon, zodat zij een heerlijk ontspannen moment voor zichzelf hebben. In overleg met de klant biedt Githa een passende behandeling aan, die meestal gericht is op huidverbetering. Zij werkt met producten van Skeyndor. Dit Spaanse merk heeft voor elk huidprobleem een oplossing, zoals anti-aging, acne, ouderdoms-/ pigmentvlekken, rimpels en een onzuivere huid.
  Githa zorgt ervoor dat de kennis in de salon up-to-date blijft door regelmatig bijscholingen te volgen. Nieuw in de salon op dit moment is de behandeling met retinol (vitamine A). Deze behandeling is in te zetten voor de wat oudere huid, die rimpels en/of vlekjes vertoont. Vanzelfsprekend wordt voor het beste resultaat een kuur aangeraden.
  Alle producten van Skeyndor zijn bij de salon voor verkrijgbaar thuisgebruik. Githa geeft u graag persoonlijk advies over wat het beste bij u past.

  Permanente make-up
  Vorig jaar is Githa gestart met behandelingen met permanente make-up, dé manier om uw wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. U heeft altijd een mooi, sprekend gezicht, en u kunt er gewoon mee sporten.
  De behandeling is ook prettig voor als u uw wenkbrauwen of eyeliner zelf niet zo goed kunt tekenen, u allergisch bent voor make-up of weinig tijd heeft om uw make-up aan te brengen.
  Maar gemak is niet het enige voordeel: als u weinig wenkbrauwharen heeft omdat ze gewoonweg niet groeien of door ziekte zoals alopecia, kunt u met permanente make-up ervoor zorgen dat uw gezichtsuitdrukking beter wordt. Ook voor mensen die door chemokuren hun wenkbrauwen zijn verloren, zijn er diverse mogelijkheden.
  De salon is goedgekeurd volgens de hygiënerichtlijnen van de GGD en is lid van de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten (NSGP). Deze stichting waarborgt de kwaliteit van behandelingen van aangesloten specialisten.
  U kunt vrijblijvend afspraak maken voor een intake, zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden.

  Nagelstyling
  Een andere specialiteit van Githa is nagelstyling. U kunt in de salon bijvoorbeeld terecht voor nagelverlenging, maar ook voor CND Shellac. Shellac is een unieke nagellak, die gedragen wordt als gel, en die wel twee weken op de nagel blijft zitten. De lak kan ook op de teennagels geplaatst worden.

  Kinderfeestjes
  Voor kinderen en pubers houdt C’est la Vie workshops, waarbij de deelnemers de basis van een goede huidverzorging leren: hoe reinig en verzorg je je huid op een goede manier? Hoe werkt een masker? Het komt allemaal aan bod tijdens deze leuke workshop, die ideaal is als invulling van een kinderfeestje.

  Githa wil graag voldoende tijd voor haar klanten vrij­maken; daarom werkt zij uitsluitend op afspraak. De salon is niet alleen overdag, maar ook twee avonden in de week ‘s avonds geopend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply