Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voor elke behoefte een prothese
  Rate this post

  Met de juiste prothese ziet niemand dat jij een (gedeeltelijke) borstamputatie hebt ondergaan. Je silhouet is weer symmetrisch en je kunt, zonder zorgen, weer genieten van lekker sporten, een avondje uit of je vrouwelijk voelen in mooie protheselingerie.

  De ene prothese is de andere niet
  Van textiel of siliconen, lichtgewicht of plakprothese: borstprotheses zijn er voor elk figuur en iedere gelegenheid. ‘We hebben een oplossing voor elke behoefte’, legt Ingrid uit. ‘Want juist die behoefte bepaalt wat voor soort (deel)prothese voor jou geschikt is. Tijdens het sporten heb je immers iets heel anders nodig hebt, dan voor een feestje waar je die jurk met die lage halslijn wilt dragen. Net zoals je tijdens je werkdag of ook iets anders nodig hebt dan wanneer je gaat slapen. Voor elk moment van de dag kun je kiezen voor een andere prothese in je bh.’

  Qup
  De siliconendeelprothese wordt bij erkende leveranciers, zoals ills Lingerie, voor 100% vergoed door de zorgverzekeraar uit het basispakket. De siliconenprotheses voldoen aan vele voorwaarden voor het bevorderen van de symmetrie van de behandelde borst(en).
  De Qup mag in de meeste gevallen gezien worden naast een siliconenprothese volgens ills Lingerie. De Qup wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De Qup neemt vocht op, is vormvast en licht in gewicht. Je kunt deze met een paar steekjes vastzetten in je gewone bh en hij kan zó in de wasmachine. Er zijn vele draagmomenten waarbij deze geadviseerd wordt. Voor iedereen kijkt ills Lingerie naar de meest passende oplossing, voor elk moment en elke situatie.

  Borstjuweel
  Voor wie zich na haar borstamputatie tijdens intieme momenten geremd voelt, is er sinds enige tijd een prachtige oplossing op de markt: de Breastflower. Dit haute-couture borstjuweel is een luxe feel-good accessoire voor een elegant en vrouwelijk accent. Je draagt het direct op je huid met een speciaal dubbelzijdig, huidvriendelijk tape. Je moet de Breastflower niet zien als een vervanging van de borstprothese, maar meer als een mooie aanvulling om je weer mooi en speciaal te voelen.

  Volledig informeren
  ‘Het is zó belangrijk om vrouwen goed te informeren over de mogelijkheden’, benadrukt Ingrid nog maar eens. ‘Daarom kun je bij ons niet alleen terecht voor protheses en protheselingerie, maar hebben we ons assortiment verbreed met aanvullende producten zoals kunsttepels, de Qup en de Breastflower. We bieden een totaalpakket aan wat er op de markt is op het gebied van welbevinden én decolleté.’

  Mooie lingerie voor iedereen!
  De adviseuses in onze winkel zijn gespecialiseerd in protheselingerie, en hebben de oplossing voor iedere vrouw, wat je lichaamstype, leeftijd of smaak ook is. In onze winkel vind je de mooiste lingerie en badkleding volgens de laatste trends. Samen met jou gaan mijn collega’s en ik op zoek naar wat bij jou past!
  ills Lingerie heeft contracten met alle zorgleveranciers.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply