Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Voor ieder wat wils
  4/4 - (1 stemmen)

  De nieuwste mode: we houden ervan. De laatste trends: we volgen ze. Kleding is belangrijk voor ons. Maar als je kijkt naar die mooie foto’s en filmpjes van modellen op de catwalk die de nieuwste collecties van beroemde ontwerpers showen, vraag jij je af: hoe vertaal ik die mode nu naar mijzelf en mijn portemonnee?

  Jij wilt ook die gave prints en kleurtjes dragen die helemaal hot zijn. Gelukkig is de collectie van Treasures Fashion hip en geïnspireerd op de dure fashion van de catwalk. Zo kun je er voor een prijs die vriendelijk is voor jouw portemonnee toch volgens de laatste mode bijlopen.

  Het modebeeld niet jouw ding?
  Als het modebeeld niet helemaal jouw ding is, zoek het dan bijvoorbeeld in leuke schoenen met een gave print. Wanneer je investeert in een goede basisgarderobe, met kledingstukken van een goede kwaliteit waar je een paar seizoenen mee kunt doen, hoef je iedere keer maar een paar mode-items te kopen, waardoor je eindeloos kunt combineren. Zo loop je er altijd up-to-date bij, zonder dat het je iedere keer weer een fortuin kost.

  Wat is dan jóúw kleding?
  Passen al die modekleuren en stijlen wel bij je? Hoe weet je nu of een modestijl je figuur wel of niet goed laat uitkomen? En wat doen kleuren eigenlijk voor je? Wist je dat het dragen van kleur invloed heeft op je uitstraling en hoe je op mensen overkomt? De medewerkers van Treasures Fashion kunnen jou helpen om te kijken welke kleding bij jou past. Zo kun je ook één mode-item combineren met basickleding. Zij begrijpen dat jouw stijl niet alleen gaat om de buitenkant, maar ook om wat bij jou past als persoon. Ook willen de medewerkers met jou naar kleur kijken en jou adviseren in welke kleur jouw huid er frisser uitziet, je ogen oplichten en/of je haarkleur fantastisch lijkt. In de juiste kleding voel jij je zelfverzekerd, straal je en zit je goed in je vel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply