fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Voorgoed van je vet af

  Jij snoept alleen nog maar worteltjes en komkommer en bent ál je vrije uurtjes in de sportschool te vinden. Ondanks jouw goede gezonde gewoontes lukt het je gewoon niet om van die laatste vetrandjes af te komen. Maar een operatie vind je net iets te ver gaan om van die lovehandles, dat buikje of die brede bovenbenen af te komen…

  Eerst even een lesje biologie. Wist je dat je lichaamsvet uit verschillende laagjes bestaat? Als je flink sport en gezond eet, kan de dikte van de onderhuidse vetlaag minder worden. Maar de bovenste huidlaag, die is echter hardnekkig. Omdat deze nauwelijks doorbloed raakt, kun je je helemaal suf sporten. Maar van die lovehandles afkomen gaat je niet lukken. Dat lukt wél met cryolipolyse, een methode om te werken aan plaatselijke figuurverbetering. Met cryo worden de vetcellen in de bovenste vetcellen van het te behandelen gebied namelijk bevroren. Hier kunnen je vetcellen niet tegen. De gerichte koeling zorgt ervoor dat deze vetcellen worden vernietigd, waarna je lichaam deze op een natuurlijke manier afvoert. Zónder dat je pijn ervaart, ben je voorgoed van je vet af! Hallo strakke buik, billen en benen!

  Een kledingmaat minder

  Cryo is speciaal bedoeld om de probleemzones van het lichaam aan te pakken, en de contouren te verbeteren. De methode is dus niet bedoeld om kilo’s te verliezen en in gewicht af te vallen. Al je probleemzones kunnen behandeld worden: je buik, heupen, lovehandles, taille en billen. Per behandeling kan er gemiddeld 20 tot 25% van je vet worden verwijderd. En dat je huid niet verslapt, maar juist steviger wordt, is ook mooi meegenomen. Zo kom je ook mooi van je cellulite af! Na de behandeling merk je al dat je kleding losser zit: het scheelt vaak een hele kledingmaat! Dat wordt dus shoppen – dat mooie, strakke jurkje dat al op je verlanglijst stond, staat je nu waarschijnlijk nóg mooier! Als je gewoon je gewicht op peil houdt door genoeg te bewegen en gezond te eten, dan kun je genieten van een blijvend resultaat. Omdat de behandelingen vrijwel geheel pijnloos zijn, is er geen verdoving nodig. De behandeling duurt een uurtje. Deze tijd kun je gebruiken om lekker te ontspannen, en bijvoorbeeld wat te lezen of muziek te luisteren. En omdat er geen hersteltijd nodig is zoals bij een chirurgische ingreep, kun je daarna gewoon weer verder met je dagelijkse bezigheden.

  Goed om te weten

  Meestal zijn er 3 behandelingen nodig om het mooiste resultaat te behalen. Daarom is het aan te raden om de behandelingen in kuurverband te volgen. Besluit je om dit te doen, dan profiteer je van een gereduceerd tarief. Het kan natuurlijk ook zijn dat je na 1 of 2 behandelingen al tevreden bent. Dit hangt helemaal af van jouw persoonlijke wensen en het volume van het vet. Ben jij er ook klaar voor om eindelijk van je overtollige vet af te komen? Dan ben je op de goede plek bij de professionals van Bodyfixx Salon! Je vindt de salon in het pand van Beauty & Body Lounz. Dus verwen jezelf en boek na je cryobehandeling bijvoorbeeld ook nog een heerlijke schoonheidsbehandeling!

  Onderkin? Weg ermee!

  Schaam je niet: jij bent echt niet de enige Nederlander die last heeft van een dubbele kin. Op de één of andere manier heeft je lichaam de onderkin als favoriet plekje om overtollig vet op te slaan. Maar als je héél eerlijk bent, ben je je onderkin natuurlijk liever kwijt dan rijk. Hoewel je ontzettend baalt van die verslapte huid of dat vet onder je kin, vind je een operatie waarschijnlijk nét iets te ver gaan. Gelukkig bestaan er ook andere methoden om je onderkin aan te pakken. Hét antwoord is cryolipolyse. Met deze veilige, effectieve methode is het namelijk mogelijk om je huid onder je kin te verstevigen. Zonder dat er een mes of naald aan te pas komt, wordt door het gericht koelen van je huid je gezicht gelift en je verslapte hals verminderd. Je lichaam voert de vetcellen op een natuurlijke manier weer af. Het grote voordeel is dat de behandelingen compleet pijnloos zijn, én dat je er geen littekens aan overhoudt. Na een paar weken is het resultaat optimaal, en geniet je blijvend van een aanzienlijk slankere kin!

  De voordelen van cryo!

  • Een veilige én pijnloze methode
  • Geen verdoving, injecties,
  • Al je probleemzones kunnen worden aangepakt
  • Je lichaam wordt slanker, zónder te verslappen
  • Je verliest aanzienlijk centimeters: al 1 tot 3 centimeter na één behandeling
  • Je hoeft niet onder het mes
  • Er is geen hersteltijd nodig: na de behandeling kun je verdergaan met je dagelijkse bezigheden
  • Definitief van je vetcellen af
  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply