Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voorgoed verlost van die ontsierende stoppeltjes
  Rate this post

  In dit seizoen hoef jij je niet dagelijks druk te maken om stoppeltjes die je benen, armen of bikinilijn ontsieren. Alles is immers keurig verstopt onder je kleding. Maar als jij volgende zomer, én al die zomers daarna, ook van die ongewenste haargroei af wilt zijn, is het nú de perfecte tijd om daar iets aan te doen!

  Met behulp van laserontharing kunnen de haarzakjes van de haren die er op dat moment zijn, vernietigd worden. Die komen dus niet meer terug. Maar omdat niet elke haar in dezelfde groeifase zit, is het dus onmogelijk om je in één behandeling definitief te laten ontharen. Haarzakjes kunnen soms jarenlang in de rustfase zitten voordat ze onder invloed van hormonen of bepaalde medicijnen getriggerd worden om te gaan groeien. Voor definitief ontharen heb je dus altijd meerdere behandelingen nodig en verder wordt jaarlijks een onderhoudsbehandeling geadviseerd voor die laatste haartjes die toch ineens beginnen te groeien.

  Nu starten
  Omdat je meerdere behandelingen nodig hebt, met een tussenpoos van gemiddeld zes weken, én omdat na de behandeling fel zonlicht vermeden moet worden, is deze periode dé perfecte tijd om met laserontharing te starten. De laserbehandeling is geschikt wanneer je donkere, stugge haren en een lichte huid hebt. Voor donkere huidtypen hebben we een speciale laser. Bij blonde, rossige of grijze haren heeft laserontharen geen effect. In dat geval kan elektrische epilatie worden ingezet.

  Voordelen
  De grote voordelen van permanente laserontharing:

  – voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  – nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  – geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels
  – een gladde en egalere huid
  – besparing van tijd en geld op scheerproducten

  Huidverbetering
  Stoor jij je aan die pigmentvlekken in je gezicht? Heb je last van roodheid in je gezicht, of acne? Of heb je storende littekens of een slapper wordende huid? Iedere vrouw heeft wel een uiterlijke onzekerheid waar ze graag iets aan zou willen doen. HuidClinique beschikt over verschillende methoden, waaronder laser en peelings, om diverse huidproblemen succesvol mee te kunnen aanpakken.

  Over HuidClinique
  HuidClinique heeft veel ervaring in het behandelen van verschillende huidproblemen. Naast therapieën beschikt de praktijk over geavanceerde behandelapparaten om specifieke huidproblemen effectief te kunnen behandelen. Mogelijk heb je recht op een vergoeding door je zorgverzekering. Je hebt geen verwijzing door een arts nodig.
  HuidClinique is aangesloten bij de NVH en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. De huidtherapeuten zijn BIG-geregisteerd.

  HuidClinique trakteert
  HuidClinique is in het bezit van de tweede Thunder laser in de Benelux. Dit is de nieuwste en beste laser, die ook nog eens pijnloos werkt. Daarom trakteert HuidClinique op 10% korting bij de eerste behandeling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply