Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voorgoed verlost van ongewenst haar
  Rate this post

  De zomer ligt alweer een tijd achter ons, dus we zitten weer in ons normale ritme. Met de komst van de herfst hoef jij je dus ook niet dagelijks meer druk te maken om stoppeltjes die je benen, armen of bikinilijn ontsieren. Alles is immers keurig verstopt onder je kleding. Maar als jij volgend zomer, én al die zomers daarna, ook van die ongewenste haargroei af wilt zijn, is het nú de perfecte tijd om daar iets aan te doen!

  Als je permanent wilt afrekenen met jouw ongewenste en overmatige haargroei, dan is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: permanente laserontharing. Op een pijnloze en verantwoorde manier kun je in een aantal behandelingen haarvrij zijn.
  De laser brengt een bepaalde hoeveelheid energie aan op de huid. Die energie wordt omgezet in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het haarzakje zijn vitale eigenschappen verliest, waardoor het haarzakje doodgaat. Dit betekent dat de haren niet meer terugkomen. Voor een mooi resultaat zijn hier meerdere behandelingen voor nodig met een tussenpoos van een aantal weken.

  Pijnloos en betaalbaar
  Change Laserclinic maakt definitief ontharen door middel van laser toegankelijk voor iedereen, doordat de behandelingen niet alleen pijnloos zijn, maar ook betaalbaar. Eigenares Hana Moestoredjo: ‘Change Laserclinic werkt met de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie ter wereld, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Deze twee lasers zijn een hulpmiddel om 100% pijnloze en definitieve ontharing te kunnen bewerkstelligen. Deze lasers kunnen ook eventueel gecombineerd worden ingezet. Al meteen na de eerste behandeling boekt de klant resultaat, want die merkt dat haartjes minder snel en zachter terugkomen. Ook hoeft de klant tussendoor minder vaak te scheren.’

  Nú is het perfecte moment
  Laat de herfst nou het perfecte moment zijn om ongewenste haargroei definitief aan te pakken! Waarom juist de herfst? Hoewel jij je misschien pas druk gaat maken over je haargroei als je weer met blote benen of in bikini over het strand gaat flaneren, is de herfst uitermate geschikt om je benen alvast zomerklaar te maken. Je benen zitten in de herfst namelijk verstopt in lange broeken. Hierdoor komt er geen zonlicht op je huid, en dat is goed.

  Gun jezelf de voordelen van laserontharen en maak een afspraak! Change Laserclinic is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor kunnen behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

  Een moment voor jezelf
  Het is belangrijk om, nu de afgelopen zomervakantie ver uit het zicht is, regelmatig tijd voor jezelf vrij te maken, zodat je er daarna weer tegenaan kunt. Een bezoek aan Change Laserclinic maakt je niet alleen mooier, maar is ook een ontspannend moment voor jezelf! Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke beautybehandeling, waarbij je huid weer egaal en strak wordt.

  De grote voordelen van definitieve laserontharing:
  – voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  – nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  – geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels
  – een gladde en egalere huid
  – besparing van tijd en geld op scheerproducten
  – betaalbaar voor iedereen
  – aantrekkelijke kortingen bij afname pakket
  – mogelijkheid om in termijnen te betalen bij afname pakket
  – behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, mits de kliniek is aangesloten bij de NVH

  Over Change Laserclinic
  Eigenares Hana Moestoredjo van Change Laserclinic heeft haar ervaring in deze specifieke branche gebruikt om dit concept tot een succes te maken. Hana: ‘Ik was vroeger iemand die vaak baalde van ongewenste haartjes. Denk daarbij aan benen, oksels en bikinilijn. Ik had er behoorlijk last van en voor mij zou het een enorme uitkomst zijn als ik me niet meer hoefde te scheren, waxen of harsen. Zo’n 10 jaar geleden kwam ik, nadat ik mijn studie had afgerond, in aanraking met verschillende ontharingstechnieken. Laserontharen was destijds behoorlijk onbekend in Nederland en eigenlijk een taboe. Dat had ook te maken met de toegankelijkheid en de situatie dat de drempel best hoog was om dit uit te voeren. Ik vond direct dat daar wat aan gedaan moest worden.’
  Inmiddels heeft Hana 3 filialen in amper 2 jaar tijd weten te realiseren. Hier worden nu duizenden klanten uit alle hoeken van Nederland en België geholpen om af te komen van hun ongewenste haargroei. Change Laserclinic begon deze service in 2014 en inmiddels is laserontharen een begrip in Nederland.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply