Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voorjaarsschoonmaak!
  Rate this post

  Het voorjaar komt eraan! En als het lente wordt, is het ook tijd om je huis eens lekker op te ruimen. Voorjaarsschoonmaak!

  Een mens verzamelt ­zoveel spullen om zich heen; het is heel verfrissend om één keer per jaar door je huis te gaan (terwijl je bezig bent om alles een lekker schoon te maken). Kijk wat je niet meer nodig hebt, of nooit meer wil gebruiken of aantrekken. Je kunt de spullen die je kwijt wil proberen te verkopen. Dan houd je er nog wat aan over. Of je maakt er iemand anders blij mee, ­bijvoorbeeld bij een kringloopwinkel. Die verkoopt deze spullen, en het geld dat het opbrengt, gaat dan naar een goed maatschappelijk doel.
  Ook de administratie heeft weer een update nodig. Kijk of je budgetplan nog klopt. Ben je meer gaan verdienen of heb je meer kosten? Pas het plan dan aan. Kijk in je mappen wat er weg kan. Je hoeft maar een bepaald aantal jaren papieren te bewaren.
  Als je niet weet of je iets moet bewaren kun je dat altijd vragen bij degene die het gestuurd heeft. Bedenk ook een doel om te sparen. Het geeft zóveel eigenwaarde om je doel te bereiken, dat je er gelukkig van wordt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply