fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Voorkom je winterdip met piloxing

    Je vakantie zit er alweer een poosje op. Sterker nog, je zit weer volop in je werkflow. Je hebt veel geborreld op het terras tijdens je vakantie en dat is helaas te zien op de weegschaal. Maar je hebt echt geen zin en tijd om te sporten. Bovendien ziet niemand die extra kilo’s in je winteroutfit. Toch is het belangrijk om in beweging te komen.

    Regelmatig sporten heeft een positief effect op je prestaties op de werkvloer. Het zorgt namelijk voor verbeterde aandacht, concen­tratie en motivatie. Daarnaast creëer je een betere nachtrust: door overdag actief te bewegen, slaap je beter. Je valt sneller in slaap en slaapt dieper, waardoor je de volgende ochtend fitter en alerter aan je werkdag begint. Maar dat is het niet alleen. Het kan zijn dat je vatbaar bent voor de winterdip. Minder licht en kou geven je een lusteloos en futloos gevoel. Tijdens het sporten maakt het lichaam extra serotonine, dopamine en endorfine aan. Dit zijn stofjes die je gelukkiger en vrolijker maken.

    Oké, genoeg redenen om te beginnen met sporten. Maar dan moet je nog beslissen welke sport je gaat beoefenen. Piloxing is dan een perfecte oplossing. De groepsles bestaat uit een combinatie van Pilates, boksen en dans. Door de workout kun je je conditie verbeteren, aan je spieropbouw werken en calorieën verbranden. Het is dus zeker mogelijk om met behulp van piloxing en goede voeding een strak figuur te krijgen en daarnaast je winterdip te voorkomen of te laten verwijderen!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply