Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voortaan heb jij je gewicht in de hand
  Rate this post

  Als je mocht kiezen hoe jouw lijf eruit ziet, dan zou je willen dat je slanker was en geen vetrolletjes had. Helaas heb je dit niet voor het zeggen, of toch wel?

  Bijna 50% van de Nederlanders heeft overgewicht. En hoewel het lijkt alsof dit je overkomt, is dat niet zo. Je hebt wel degelijk invloed op je gewicht en je figuur. Het komt je echter niet aanwaaien. Voor het krijgen van een strak en mooi gevormd lichaam moet je veel doen en daar komen discipline en een lange adem bij kijken. Mocht je hier moeite mee hebben, dan bestaat er gelukkig een welkome steun in de rug.

  Stok achter de deur

  Als je het lastig vindt om zelfstandig af te slanken, dan kan Women’s Line je hier bij helpen. Monique van der Ploeg is eigenares van Women’s Line Hoogezand: ‘Wat zo prettig is aan de methode van Women’s Line, is dat je sport op afspraak en onder begeleiding van een coach. Daardoor heb je een stok achter de deur totdat je het zelf kunt. Zo wordt afvallen ook voor jou haalbaar.’

  ‘Soms pittig, maar goed te doen!’

  Ik had overgewicht en daar wilde ik graag van af. De sportschool was echter een drempel voor mij en op eigen houtje lukte het me niet om gewicht te verliezen. Een kennis vertelde mij over haar positieve ervaringen met Women’s Line en dat maakte me nieuwsgierig. Ik maakte een afspraak voor een intakegesprek en daar werd ik gemeten en gewogen. Ook werd mijn fictieve leeftijd bepaald en die was veel hoger dan mijn werkelijke leeftijd. Daar schrok ik wel even van. Er was werk aan de winkel!

  In oktober 2017 begon ik met ozontherapie, waarbij ik heerlijk kan ontspannen in een verwarmde cabine van zo’n 37 graden Celsius. Tegelijkertijd startte ik met de TFM cabine: het ‘echte werk’. Twee keer per week doe ik oefeningen in een doorzichtige cabine waarbij ik begeleid word door Monique of een ander teamlid. Door de warmte is deze workout best pittig, maar nog altijd goed te doen.

  De ozontherapie en het bewegen in de TFM cabine staat niet op zich. Ik kreeg ook een voedingsschema mee. Dit is geen dieet, maar een handvat om gezond te leren eten. Gelukkig bevat het schema geen poeders of shakes, maar kan ik gewoon normaal ontbijt, fruit, lunch met brood en avondeten nuttigen. Ik kan gewoon lekker eten, maar dan wel doordacht en met mate. 

  Sinds oktober 2017 ben ik meer dan 20 kilo kwijtgeraakt! Inmiddels gaat het getal op de weegschaal iets langzamer naar beneden, maar de centimeters blijven flink afnemen. Ik zit lekkerder in mijn vel en ben blij dat ik tijdens het winkelen niet meer naar afdeling met grote maten hoef.

  Krista (31)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply