Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gezocht: Allround Vormgever (m/v) met aandacht ForYou

  Herken je je in de volgende beschrijving? Typografie zit je in de vingers en vlakverdeling in je bloed. Je hebt een hekel aan weeskindjes en lelijke afbr-ekingen en elke afbeelding onder de 300 dpi die gedrukt wordt, doet je pijn in het hart.

  Je zorgt in alles wat je maakt voor stopkracht. Je laat vorm en functie in optima forma in elkaar grijpen. Het maakt je niet uit of datgene wat je maakt of iets online of social gepost wordt, op een mobieltje of desktop gepresenteerd wordt of geplot of gedrukt wordt: jij geeft vorm aan het materiaal dat je krijgt en zorgt voor de best mogelijke verwerking.

  De iMac is een verlengstuk van je lichaam en de Adobe-omgeving is jouw creatieve speelplaats. Je gaat efficiënt te werk, hebt een handelingssnelheid die met het blote oog niet te volgen is, je ploetert door als het nodig is, maar geniet ook van een rustmomentje met collega’s op het buitenterras.

  Je besteedt meer aandacht aan oplossingen dan problemen. Je bent secuur in archiveren, interne en externe communicatie en levert foutloze documenten aan bij onze drukkers. Je vindt het plezierig om samen te werken en voert zelfstandig opdrachten uit.

  Met je positieve drive enthousiasmeer je collega en klant, en om half zes vraag je of je nog iets kunt doen of dat het mooi geweest is voor die dag.

  Je bent beschikbaar voor 24 uur en hebt er geen moeite mee als de werkweek een keer doorloopt in het weekend.

  Kortom: jij bent onze droomkandidaat; de ideale vormgever.

  Zie je je in de volgende werkomgeving?
  Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf in de stad Groningen, waar innovatie en verandering in het DNA zit. Je gaat werken met energieke, leuke en leergierige collega’s die elke dag keihard werken, veel lachen en continu zichzelf proberen te ontwikkelen en verbeteren ten behoeve van zichzelf, hun lezers en hun klanten.

  Het startsalaris ligt tussen € 1600,- en  2000,- per maand, op basis van full-time dienstverband, afhankelijk van relevante werkervaring en/of opleiding.

  Word jij getriggerd door de kansen en mogelijkheden die ForYou B.V. jou kan bieden? Ben jij deze gedreven, ambitieuze, flexibele, betrouwbare, creatieve vormgever? Loop je over van enthousiasme om deze vacature in te vullen? Stuur dan je cv mét foto en goede motivatie met portfolio naar Gerben Land via g.land@foryoumagazine.nl en wacht op onze uitnodiging. Onder het genot van een kopje koffie of thee maken wij graag kennis met je.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply