Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vriendelijke anti-aging behandeling
  Rate this post

  Met het klimmen der jaren zullen de eerste lijntjes en rimpeltjes in je gezicht zichtbaar worden. Al wil je er goed uit blijven zien, toch kan dat een dilemma zijn wanneer je geen voorstander van een facelift bent en je ook niet je toevlucht wilt nemen tot botox en fillers.

  Dan is er goed nieuws, want met de UltraSculptor zijn ­dergelijke, dikwijls onplezierige, anti-aging behandelingen, niet meer nodig. UltraSculptor is een behandeling om wenkbrauwen, doorhangende huid op het gelaat en in de hals te ‘liften’ zonder operatie met direct resultaat. Daarnaast verbeteren de teint en huidstructuur ook zichtbaar!

  Hoe werkt de UltraSculptor
  UltraSculptor levert H.I.F.U. (High Intensity Focused ­Ultrasound) energie onder de huid. H.I.F.U. werkt in op drie lagen van de huid en de S.M.A.S. (fibromusculaire laag). Dit is dezelfde laag die wordt gelift tijdens een chirurgische facelift. Met de H.I.F.U. wordt het weefsel veilig verwarmd, hetgeen resulteert in verstrakking van de huid en vorming van nieuw collageen, waardoor een verstevigend effect voor de lange termijn ontstaat. Er wordt een applicator op de gereinigde huid geplaatst en er verschijnt een beeld op het scherm. De behandelend specialiste kan zo exact ­bepalen waar de energie gegeven wordt. Dezelfde applicator wordt ­vervolgens gebruikt om een gedoseerde hoeveelheid ­energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid. Dit alles zonder het huidoppervlak te beschadigen. Ook de bovenste huidlaag profiteert van het ondersteunend effect. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft.

  Snel resultaat
  De mooie en elastische veranderingen beginnen 20 à 40 minuten na de eenmalige en eenvoudige ­UltraSculptorbehandeling en werken nog lange tijd door. Optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 ­maanden. Het collageenregeneratieproces gaat door tot 6 maanden na de eerste behandeling.
  Gedurende de behandeling kun je soms een klein beetje een oncomfortabel gevoel hebben, zoals een tinteling of een warmteprikje. Dit gevoel varieert van persoon tot persoon maar is zeer kortstondig; alleen op het ogenblik dat de energie wordt geleverd. De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone: een totale ­gelaats- en halslift duurt circa 45 à 60 minuten. Er is geen hersteltijd nodig, dus je kunt na de behandeling meteen je dagelijkse activiteiten hervatten. Het is mogelijk dat er eerst een beetje roodheid of een lichte zwelling zichtbaar is, of dat je een tintelend gevoel ervaart. Dit verdwijnt meestal echter al voordat je de behandelruimte verlaat en in elk geval binnen enkele uren. Dit geeft tevens aan dat het heilzame proces van collageenregeneratie is begonnen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply