Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vrij in het leven staan
  Rate this post

  Zit je in een groeiproces? Wil je inzicht en steun bij verandering? Helemaal jeZelf zijn en voelen wat goed voor jou is? Dan is een individueel Reading & Healing Consult iets voor jou.

  We werken met energie via je chakra’s en energieveld. Wat innerlijk speelt licht op en mag worden gezien, gevoeld en geheeld. Je kwaliteiten worden verankerd en je gaat erop vertrouwen. Je energie stroomt weer en dit werkt positief door in alle levensgebieden, van binnen en van buiten.

  De Lindewei biedt je dit najaar een gratis intake aan ter kennismaking!

  The Healing Way – Intuïtieve Ontwikkeling en Meditatie biedt spirituele ontwikkeling voor jezelf én voor als je met mensen werkt. Het is een liefdevolle investering in jezelf. Je werkt met meditatie en energie-oefeningen, eeuwenoude Indiase wijsheden en moderne bewustzijnstechnieken. Als je de reis naar binnen gaat, openen zich nieuwe werelden. Je leert je energie bewust en positief te gebruiken voor jezelf en in je verbinding met anderen. Dit geeft je een krachtig anker in jezelf en de ruimte om vrij te kiezen hoe je met jezelf en anderen omgaat; om vrij in het leven te staan en zo overal helemaal jezelf te kunnen zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply