Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘De vrijheid van je adem ervaren en de stilte opnemen in je lichaam’
  Rate this post

  Ik ben Lynet, ben 41 jaar en woon, na 5 jaar in de Cariben, sinds een jaar weer in Hoofddorp met mijn man en onze twee kinderen.

  Op Aruba begon mijn yoga-pad, waarbij ik mij eindelijk kon verdiepen in alles wat yoga te brengen had. Van een enkele les in de week naar meerdere keren, naar een eigen mat en een thuispractice erbij. Yoga werd een soort verslaving voor me; de beste verslaving die ik ooit heb gehad! De beweging met de adem, de stiltes tijdens meditatie: ik vond het geweldig.

  Ook terug in Nederland ben ik yoga verder gaan uit­bouwen. Naast het geven van lessen heb ik een opleiding in Yin yoga gevolgd, waardoor de lessen die ik nu geef mooi in balans zijn. Yin, gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten, en Yang, waarin op een dynamische manier de houdingen worden afgewisseld. Een heerlijke combinatie die je in mijn lessen zult terug­vinden. Mijn yogastijl is puur, eerlijk en in alle vrijheid. Vrijheid van doen, van bewegen, van je grens aangeven, de vrijheid van een lach tussendoor, de vrijheid van je adem ervaren en de stilte opnemen in je lichaam.

  Ik geef yogalessen in Hoofddorp Noord en in Floriande. Wil je meer informatie of misschien eens online een les volgen? Maak dan kennis met mij op mijn website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply