Rate this post
 • Vroeger was het beter…?
  Rate this post

  Lang niet alles was vroeger beter. Denk bijvoorbeeld aan de huidige technologische gemakken, of zoiets als emancipatie. Maar sommige dingen waren vroeger wél beter. Bijvoorbeeld de conditie van de huid!

  Want dat je huid veroudert en verandert, dat is nu eenmaal een feit. Daarbij zijn er allerlei omstandigheden die de huidveroudering kunnen verergeren. Hoe zorg je er nu voor dat je zo lang mogelijk kunt genieten van een fitte, mooie huid?

  Allerlei soorten huidveroudering
  Vaak denken we bij ‘huidveroudering’ alleen aan rimpels. En zeker: rimpels ontstaan bij een huid die slapper en minder elastisch wordt. Dat komt doordat, wanneer je ouder wordt, elastine en collageen in de huid afnemen. Dat zijn stofjes die de huid stevig houden. Maar daarnaast zijn er nog meer kenmerken die de huid een oudere uitstraling geven, die vaak over het hoofd worden gezien.

  Andere kenmerken zijn bijvoorbeeld:
  – pigmentvlekken
  – ongelijkmatige pigmentatie
  – roodheid
  – matte, doffe huid
  – droge, ruw aanvoelende huid

  Welverdiende oppepper
  Zie jij een of meerdere van deze kenmerken bij jezelf terug? Dan is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Allereerst is voorkomen beter dan genezen, wanneer we het hebben over huidveroudering. Zorg dus voor goede (zon)bescherming, reiniging en voeding voor de huid. Hierover kan een huidspecialist je adviseren. Daarnaast is het belangrijk om de huid extra aandacht te geven, bijvoorbeeld in de vorm van een behandeling bij de huidspecialist. Zie het als een welverdiende oppepper, waardoor jouw dagelijkse verzorgingsroutine extra veel zin heeft!

  Jongere, gezonde huid
  Microdermabrasie is een mooie methode om tekenen van huidveroudering te verminderen. Bij deze behandeling verwijdert de specialist met een speciaal apparaat de dode huidcellen en stimuleert die de doorbloeding en collageenaanmaak van de huid. Hierdoor wordt het verouderingsproces vertraagd. De jongere gezonde huidcellen komen meteen tevoorschijn en kunnen voedingsstoffen gemakkelijker opnemen. Daar heeft je huid op de lange duur wat aan!

  Feestelijke actie!
  Susan Dijkhuis is een echte huid-nerd. Daarom is ze helemaal op haar plek in de Beauty Lounge! Sinds kort is het team uitgebreid. Heel fijn natuurlijk om met nog meer handen zoveel mogelijk mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. En om dat te vieren geldt nu een feestelijke actie.
  Bij alle lash- en browbehandelingen krijg je er nu tijdelijk een oog-verwenbehandeling gratis bij! Een oogmasker, ontspannende massage en oogcrème staan op je te wachten!

  Naast verschillende huidbehandelingen kun je bij Susan ook terecht voor:
  – permanente make-up
  – huidverbeterende Dermalogica behandelingen
  – microdermabrasiebehandelingen
  – harsen & waxen
  – manicure & cosmetische voetverzorging
  – lichaamsbehandelingen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply