Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vrouwelijk en stijlvol
  Rate this post

  Wanneer vanwege borstkanker je borst geheel of gedeeltelijk is geamputeerd, is dat behoorlijk heftig. Maar toch kan met de juiste borstprothese je silhouet weer compleet zijn en zie je er met de mooie en modieuze protheselingerie van tegenwoordig nog steeds op en top vrouwelijk uit.

  Borstprothese
  Geen vrouwenlichaam is hetzelfde en dat geldt ook voor borstprotheses. Er zijn veel verschillende soorten en modellen. De gediplomeerde mammacare- en prothesespecialisten van De Magneet Bodyfashion helpen jou om de (deel)prothese te vinden die qua vorm en draagcomfort precies bij jou past. Er is een privé-paskamer voor het discreet passen en aanmeten. Omdat hiervoor alleen op afspraak wordt gewerkt, kan alle tijd voor jou worden genomen.

  Op en top vrouwelijk
  Wie bij het woord ‘protheselingerie’ visioenen krijgt over grote, huidkleurige bh’s, zal aangenaam verrast zijn door de mooie modellen, warme kleuren en zachte materialen van de hedendaagse protheselingerie. Op en top vrouwelijk, en soms zelfs een tikje sensueel, zoals de nieuwste lingeriesetjes van het merk Megami, dat De Magneet Bodyfashion sinds kort aan haar assortiment heeft toegevoegd. Maar uiteraard vind je er ook nog steeds een ruime keus in modellen van de vertrouwde merken Anita, Amoena, Basko en Silima.

  Verschillen
  Alhoewel een prothese-bh er op het eerste gezicht uitziet als een ‘gewone’ bh zijn er wel een aantal verschillen:
  – in de cup zit een hoesje waarin je je (deel)prothese kunt doen, zodat deze tijdens het dragen niet verschuift
  – het decolleté sluit iets hoger
  – de schouderbandjes zijn vaak breder voor voldoende steun

  Zwemmen
  Trek jij graag een paar baantjes? Als je vaak zwemt, kun je overwegen om naast de borstprothese die je dagelijks draagt, ook nog een zwemprothese aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld de nieuwe zwemprothese van Anita. Deze is licht van gewicht en kan in een hoesje in je badkleding gedragen worden. Bij De Magneet Bodyfashion is overigens het hele jaar door een ruim assortiment aan prothesebadpakken, -bikini’s en -tankini’s te vinden.

  De Magneet Bodyfashion
  Met de meest zorgverzekeraars is een overeenkomst afgesloten zodat je prothese in het algemeen rechtstreeks gedeclareerd kan worden. De Magneet is een door SEMH erkende leverancier van mammaprotheses.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply