Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vruchtbaarder met acupunctuur
  Rate this post

  Heb je een kinderwens, maar lukt het jou maar niet om zwanger te worden? Je bent niet de enige: voor veel vrouwen is het krijgen van een kind helaas niet vanzelfsprekend. Maar wellicht kan ondersteuning met acupunctuur je helpen!

  Wanneer je moeite hebt om spontaan zwanger te worden, kan er sprake zijn van een stagnatie in de energiestromen van het lichaam, en het is dan belangrijk dat je energiestromen weer op gang gebracht worden. Acupunctuur is daar een geschikt middel voor. Tijdens een behandeling worden een klein aantal heel dunne naalden geplaatst op specifieke punten op het lichaam waar de energie niet goed stroomt.

  Je menstruatiecyclus speelt ook een belangrijke rol: zwanger raken lukt het beste als je cyclus regelmatig is en je geen klachten hebt. Met behulp van acupunctuur kan de cyclus verbeterd worden, wordt de doorbloeding van het baarmoederslijmvlies gestimuleerd en de energie van de betrokken gynaecologische organen versterkt.

  Acupunctuur kan ingezet worden naast de reguliere westerse geneeskunde en is geen vervanging daarvan. Wetenschappelijk is vastgesteld dat het slagingspercentage van IVF met acupunctuur veel hoger ligt dan met IVF alleen. Acupunctuur, kruidengeneeskunde en voedingssupplementen kunnen daarnaast de vruchtbaarheid van de man ondersteunen. Acupuncturist Ina Röder is al jaren werkzaam als acupuncturist, kruidengeneeskundige en verloskundige. Zij kan je ook begeleiden bij het verminderen van zwangerschapskwaaltjes, zoals misselijkheid, bekkenklachten, rugpijn en moeheid. Omdat acupunctuur nagenoeg geen bijwerkingen kent, is het een behandelmethode die veilig is voor de zwangere vrouw, maar vooral ook het ongeboren kind. Als je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt, worden de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Je hebt geen verwijzing door een arts nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply