Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Waanzinnige wenkbrauwen

  Jouw lichaam zit ingenieus in elkaar. Ieder onderdeel heeft zijn eigen functie. Neem nu je wenkbrauwen. Die zijn van oudsher bedoeld om vuil en zweetdruppels op te vangen zodat deze niet in je ogen terechtkomen. Tegenwoordig is daar echter ook een esthetische functie bij gekomen: je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht.

  Brows on fleek

  Beauty Expert Florence is de salon waar je moet zijn voor de perfecte wenkbrauwen. Je bent ‘on fleek for weeks’ als jij de totale brow treatment ondergaat, genaamd ‘Brows on fleek’, waarbij het opnieuw shapen van de wenkbrauw centraal staat door middel van de speciale wax-shapingtechniek. Daarnaast worden de wenkbrauwen geverfd en geknipt en krijg je ook nog wat stylingtips mee, waarmee je ook thuis de perfecte wenkbrauwen kunt creëren.

  Henna brows

  Beauty Expert Florence is gespecialiseerd in henna brows. De wenkbrauwen worden dan geverfd en geshapet met henna, waardoor de vorm nóg strakker wordt en je dus ook langer plezier houdt van jouw wenkbrauwen. Henna laat voor 1 tot 2 weken een lichte schaduw achter op de huid en kleurt de haartjes voor zo’n 4 tot 5 weken.

  De perfecte krul

  Naast alles op het gebied van wenkbrauwen kun je bij Beauty Expert Florence ook terecht voor de Lash Volume Lift. Dat is een behandeling die de wimpers op een natuurlijke manier lift vanaf de aanzet. Het verven van de wimpers zorgt voor meer volume en creëert een open blik. Je hebt mooie gekrulde wimpers voor 6 tot 8 weken!

  Plumping lips

  Tijdens een brow- en/of lashtreatment kun je het lip- plumpingmasker bij je behandeling boeken. Dit serum infused lipmasker zorgt ervoor dat jouw droge en trekkerige lippen weer zijdezacht aanvoelen. Het collageen laat je lippen tintelen en bezorgt je die mooie plumping lips.

  Smooth operator

  Silky smooth ben je met diverse harsbehandelingen voor het lichaam en gezicht. Denk hierbij aan brazilian wax, benen, oksels en bikinilijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply