Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Waanzinnige wenkbrauwen: zó krijg je ze!
  Rate this post

  Met een zweem van jaloezie kijk je naar die cover­modellen met strakke, volle wenkbrauwen. Tijd voor een college waarin alle geheimen over het perfecte paar wenkbrauwen worden verklapt. Pen en papier in de aanslag: we gaan snel van start!

  De schoonheid van een mooi paar wenkbrauwen is niet te onderschatten: je brows zijn bepalend voor je gezicht. Het liefst wil jij je wenkbrauwen zo vol en natuurlijk mogelijk, in een vorm die past bij jouw gezicht. Misschien heb jij van jezelf weinig haargroei, of heel lichte, haast onzichtbare wenkbrauwhaartjes. In dat geval is permanente make-up (PMU) voor jou dé oplossing. Daarnaast is er voortaan geen stormbui, regenbui of heftig stralende zon die jouw uitstraling omver blaast: je komt dus de hele dag fris voor de dag. Dus neem maar afscheid van je wenkbrauwpotlood!

  PhiBrows
  Hét geheim van het perfecte paar wenkbrauwen is dat deze zijn aangepast aan jouw vorm van je gezicht en botstructuur. Dit principe wordt toegepast met PhiBrows. Wenkbrauwspecialist Paula Doff van Beauty By Us: ‘Wij meten de vorm van je wenkbrauwen helemaal uit naar de officiële punten van je gezicht. Er wordt één of een mix van meerdere pigmenten gebruikt om de meest natuurlijke kleur te bepalen die bij de klant past. Het is dus in alle fasen van je leven jóúw wenkbrauw!’ Goed om te weten: PhiBrows wordt niet op dieren getest. Het principe van de PhiBrows wordt gebruikt in twee belangrijke PMU-technieken voor wenkbrauwen: de hairstroke­techniek en de schaduwtechniek.

  Hairstroketechniek
  Tijdens een PMU-behandeling wordt er een kleurpigment in de bovenste laag van je huid aangebracht. Hairstroke is dé techniek als je van nature weinig wenkbrauwhaartjes hebt, of als deze ongelijk zijn. Bij hairstroke worden er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid gepigmenteerd, in de kleuren die passen bij jouw haar- en huidskleur. Hierdoor ontstaat er een mooie, verfijnde en bovenal natuurlijke look!

  Schaduwtechniek
  Wil jij liever een poederig, zacht effect dat de vorm van je wenkbrauwen accentueert? Dan is de PMU-techniek ‘ombré’ iets voor jou. Deze techniek bootst het effect van wenkbrauwpoeder iets voor jou. Door het kleurverloop van licht naar donker krijg je heel natuurlijk ogende, ­gepoederde en strakke wenkbrauwen. Looking good!

  Beauty By Us
  Schoonheidssalon Beauty By Us staat voor kwaliteit en service en is continu in ontwikkeling om de nieuwste trends op ­beautygebied te kunnen aanbieden. Je er ook voor terecht voor teeth whitening, gala-make-up, en het harsen en epileren van je wenkbrauwen. De medewerkers blijven scherp en up to date door trainingen en scholing. Zo ga je altijd tevreden de deur uit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply