Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Waanzinnige wenkbrauwen

  Sta je ’s ochtends uren voor de spiegel om je wenkbrauwen bij te tekenen? En zit jouw eyeliner alleen perfect op de dagen dat je toevallig geen feestje hebt? Geen paniek, want er is een oplossing: permanente make-up (PMU). Ook als je dunne wenkbrauwen hebt, verminderde haargroei hebt of minder tijd kwijt wil zijn aan je make-up, is PMU ideaal. Met behulp van nieuwe technieken zit jouw make-up altijd goed en heb je er geen omkijken meer naar.

  Schoonheidsspecialiste Enya Stam van Schoonheidssalon Enya weet dat permanente make-up echt het verschil kan maken. De wenkbrauwen en de ogen zijn de meest op­vallende eigenschappen van ons gezicht. Het is bepalend voor ons uiterlijk en hoe we overkomen op anderen. Toch vinden veel vrouwen het lastig om iedere dag mooie, volle wenkbrauwen te creëren en een perfect lijntje boven de wimpers te zetten. Het kost veel tijd en het is frustrerend als het niet goed lukt. Het voordeel van permanente make-up is dat het 3 tot 5 jaar blijft zitten én er natuurlijk uitziet. Daarom specialiseerde Enya, al sinds 2014 schoonheidsspecialiste in Waddinxveen, zich in deze nieuwe techniek. ‘Dankzij permanente make-up zijn prachtige wenkbrauwen voor iedere vrouw weggelegd, ook als je weinig haargroei hebt. Dat vind ik heel bijzonder.’

  Eén van de technieken die Enya toepast, is de 3D-hairstroke-techniek. Hierbij wordt de permanente make-up aangebracht alsof het echte haartjes zijn. Dit geeft een heel natuurlijk effect. Een andere populaire techniek is de ombre-techniek. Deze techniek zorgt voor een zacht effect en een mooi kleurverloop in de wenkbrauw. Enya is gecertificeerd door de GGD en kan jou daarom persoonlijk adviseren over wat het beste bij jouw gezichtsvorm past voor een zo mooi mogelijk resultaat.

  Permanente make-up is dus een veilige en betaalbare manier om voor langere tijd te genieten van volle wenkbrauwen en prachtige eyeliner. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Zo kun je een dun lijntje boven je wimpers laten zetten om ze langer te doen lijken of een litteken laten camoufleren. En als je na een paar jaar weer iets anders wilt, is dat geen probleem. Permanente make-up vervaagt na verloop van tijd onder invloed van zonlicht. Wat jouw wensen ook zijn, Enya zorgt ervoor dat je met een prachtig resultaat de deur uit stapt.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van permanente make-up? Enya geeft je deskundig en eerlijk advies. Ook voor andere beautybehandelingen, ontspannende massages en huidverbetering kun je bij Schoonheidssalon Enya terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply