Rate this post
 • Waar droom jij van?
  Rate this post

  Je wilt afvallen, strakker in je vel zitten of je fitter voelen. Het liefst met persoonlijke begeleiding én op een comfortabele manier, want je hebt geen idee wat er voor nodig is om je beoogde doel te behalen.

  Meer bewegen en minder eten werkt misschien voor een klein percentage van de mensen, maar als je de samenstelling van je lijf wil verbeteren (meer spieren, minder vet) of een specifiekere doelstelling hebt, dan komt er echt wat meer bij kijken. Het inschakelen van een personal trainer is in dat geval een investering in je gezondheid.
  ‘En laat dat nu net míjn passie zijn’, reageert Elsbeth Siegers enthousiast. ‘Ik wil je graag helpen je doel te bereiken. Ik ben op latere leeftijd gaan doen waarvan ik als klein meisje droomde: kraamverzorgster worden. Na een tijdje kwam ik mijzelf tegen, ben ik gestopt en op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Doordat ik zelf niet lekker in mijn vel zat en veel aangekomen was, kwam ik bij Bailine terecht.
  Het was iets compleet nieuws voor me: je ligt op een bed en je spieren worden getraind, terwijl je voor je gevoel eigenlijk niets doet. Het effect is dat doordat je meer spieren krijgt, je vet gaat verbranden en je figuur verandert. Door de persoonlijke aanpak en de voedingsadviezen, kreeg ik meer energie, viel af, en voelde me super!

  Intussen werk ik nu zelf al meer dan 6 jaar bij Bailine. Ik heb 2,5 jaar geleden zelfs de studio overgenomen en dat was een nieuwe droom die uit kwam! Ik wil jouw ook graag helpen je droom te bereiken. Kom eens langs voor een kopje koffie of thee, en wie weet…’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply