Rate this post
 • Waar is toch mijn geld gebleven?
  Rate this post

  Weet jij hoeveel geld er per maand binnenkomt? Vast wel. Ook weet je best wat het saldo van je rekening zal zijn aan het einde van de maand (laat me raden: te laag…). Maar weet je eigenlijk precies waar je het geld aan besteed hebt?

  Mede door ons pin-gedrag, het internet (denk aan webshops) en betaalapplicaties op computer en telefoon verliezen we het overzicht uit het oog. Er gaat niet vaak meer fysiek geld uit de portemonnee. Geld uitgeven gaat gewoon zo gemakkelijk… En zo kan het dus gebeuren dat er elke maand weer opnieuw dat (te) lage saldo overblijft op de rekening.
  Het toverwoord: ‘inzicht’. Weten waar je geld blijft. Zo kun je voorkomen dat je in de problemen raakt, en ben je beter in staat om problemen op te lossen.

  Budgetcoach
  Een budgetcoach kan je helpen dit overzicht terug te vinden, door alles letterlijk op tafel te leggen en te laten zien waar je het geld aan besteedt. Zo kun je waar nodig bijsturen en bezuinigen. Wie weet heb je zelfs nog recht op toeslagen, of ben je dubbel verzekerd. Dat mijn klanten door dit inzicht er zelf weer de schouders onder kunnen zetten, vind ik het mooie aan mijn vak. Vaak kunnen ze hun toekomstperspectief zelf positief beïnvloeden.

  Voor iedereen
  Echt niet alleen degenen met schulden of andere financiële problemen hebben baat bij het inhuren van een budgetcoach. Mijn doelgroep is heel breed:
  – Senioren/ouderen. Er verandert tegenwoordig zoveel. ­Alles is zo modern. Hoe moeten we het allemaal doen?
  – Jonge gezinnen. We hebben het druk met werken, de kinderen, het huishouden, en dan willen we ook tijd ­overhouden voor leuke dingen! Administratie? Financiën? Zal wel. Komt wel als we tijd hebben…
  – Jongeren. We willen zelfstandig zijn, liefst veel geld ­verdienen, maar we geven ook best veel uit… Hoe kunnen we dan sparen?

  Ik help je graag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply