Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Waar kan ik een soa thuistest bestellen?
  4/4 - (1 stemmen)

  Heb jij het vermoeden dat jij een soa hebt? Of heb je onbeschermde seks gehad? Dan wil jij je misschien laten testen op een soa. Een soa test laten doen is voor niemand prettig. Het laten testen op een soa doe jij waarschijnlijk liever niet bij de huisarts of bij de GGD. Je kan je ook heel gemakkelijk zelf thuis testen. Een thuistest geeft jou de privacy en anonimiteit waar jij naar op zoek bent.

  Spoedtest.nl

  Een soa thuistest bestel je heel gemakkelijk online. Je hoeft geen rekening te houden met wachttijden of ongemakkelijke situaties bij de huisarts. Je kan de soa test heel eenvoudig waar en wanneer je wil zelf afnemen. Je kan de test thuis uitvoeren of in een andere vertrouwde omgeving in plaats van bij de huisarts. Een soa test thuis afnemen geeft jou privacy. Je ontvangt de soa test bij jou thuis in een discrete verpakking. Je test 100% anoniem. Als je de test hebt gedaan krijg alleen jij de uitslag te weten. De soa-testen van Spoedtest.nl zijn zeer betrouwbaar. Je neemt de test thuis af. De uitkomsten worden geanalyseerd in een laboratorium. Zo kun jij ervan uitgaan dat jouw uitslag betrouwbaar is. De soa-thuistests van de drogist zijn minder betrouwbaar. Bij de soa-tests van de drogist kun je de uitslag meteen aflezen maar de uitkomsten worden niet geanalyseerd in een laboratorium. De uitslag wordt bekend tussen de 24 en 48 uur na aankomst in het laboratorium. De uitslag kun je eenvoudig aanvragen en bekijken in het handige online portaal. De soa thuistest is net zo betrouwbaar als de soa test die je zou krijgen bij de huisarts.

  Soa-testwijzer

  Heb jij klachten die passen bij een soa maar weet je dit niet helemaal zeker? Als jij niet zeker weet of je wel moet gaan testen op een soa of welke soa test je precies nodig hebt kun je gebruikmaken van de soa-testwijzer. Je beantwoordt een aantal vragen. Vervolgens geeft de soa-testwijzer jou automatisch een testadvies. Daarna kun je de test die de soa-testwijzer heeft aanbevolen bestellen. Nu kun jij thuis testen met privacy en met een betrouwbare test. Zo kom je thuis te weten of het verstandig is om een echte test af te nemen of dat het zo goed is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply