Rate this post
 • Waar kun jij niet goed tegen?
  Rate this post

  Iedereen heeft altijd wel een product waar die niet goed tegen kan. Je weet alleen soms niet precies welk(e) product(en) dat zijn… Hoe lossen we dat op?

  Op basis van spiertesten (uit de kinesiologie) balanceer ik je helemaal, zodat alle energieblokkades opgeheven worden, en de energie weer lekker kan doorstromen. Daarna kunnen we, met behulp van 13 dozen met testbuisjes, gaan kijken of er producten zijn waar je lijf niet zo goed tegen kan. Dit testen we met spiertesten uit. Zodra er duidelijk is welke producten een probleem voor jouw gezondheid vormen, kan ik die ook voor je in balans zetten. Dat doe ik met drukpunten, volgens de NAET-methode. Vervolgens moet je 24 uur uit de buurt van het product blijven. We maken een afspraak om na te testen of het product weer ‘goed zit’, of dat er een aanvullende behandeling nodig is.
  Dat geeft fantastische resultaten. Wat denk je van iemand die haar hele leven al allergisch was voor honden en katten en nu, na 3 behandelingen, haar neus gewoon weer in een poezenvacht kan stoppen, zonder enig probleem?
  En ook het omgekeerde kan: ik kan je testen en adviezen geven over vitamines of mineralen die je juist te kort komt.
  Nieuwsgierig geworden? Neem contact op, en maak een afspraak om je te laten testen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply