Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Waar technologie en je huid elkaar ontmoeten
  Rate this post

  Je werpt nog eens een goede blik naar jezelf. Hoe je je gezicht ook trekt, die rimpels blijven zichtbaar. Je bent je er zeer bewust van dat dit het natuurlijke proces is van je huid. Maar toch kun je het niet goed accepteren. Hoe goed je ook probeert om het als karakteristiek te zien: die rimpels ben je liever kwijt dan rijk…

  Bij Bodyspice is er gloednieuwe behandeling om huidveroudering te verminderen. De Fourtec is een boost voor je gezicht en zet de rem op tekenen van huidveroudering. Daarnaast is dit apparaat multifunctioneel, door middel van vier technologieën.

  Energy-boost
  De eerste technologie die onder andere gebruikt wordt, is de Energie-boost. Dit onderdeel van de behandeling is goed voor het stimuleren van je energieproductie van de huidcel. Bovendien activeert het de aanmaak van je collageen en elastinevezels, de twee stofjes die nodig zijn voor een strakkere huid. Als laatste bestrijdt het ontstekingsveroudering en voedt het je huidweefsel.

  Care Current-technologie
  Bij huidveroudering wordt de huid van je gezicht slapper. Daarom bestaat de Fourtec ook uit de Care Current-technologie. Die helpt bij het verstrakken en verstevigen van je contouren, activeert je stofwisseling en bevordert je lymfe-activiteit. Net zoals bij je huidcellen en celfysiologie. Het dringt echt door tot de diepere lagen van je huid!

  Radiofrequentie
  Als derde technologie is er de radiofrequentie. Het is van belang dat je doorbloeding ook de nodige aandacht krijgt om je rimpels of fijne lijntjes te verzachten. En dat is wat de radiofrequentie doet. Die stimuleert je doorbloeding zo zodanig, dat je huid aan het werk wordt gezet. Daarnaast worden je stofwisseling, celactiviteit en collageensynthese ook onder de loep genomen.

  Percutane Flowtechnologie
  De vierde technologie is de Percutane Flowtechnologie. Deze is vooral nuttig doordat die de opname van werkstoffen verhoogt. En dat is weer een handige bijkomstigheid, aangezien na een Fourtec-behandeling altijd de Veocel Sheetmask wordt aangebracht. De hoge concentratie aan werkstoffen hydrateert je huid en zorgt ervoor dat je huid nog meer collageen aanmaakt. Het allermooiste aan de behandeling: jij ontspant, terwijl je huid hard aan het werk gaat om weer een jonge uitstraling te krijgen.

  TOPTIP van Els
  ‘Om voor een langere tijd het mooiste resultaat te behalen, raden wij bij Bodyspice altijd een kuurvorm aan van de Fourtec. De keus is natuurlijk geheel aan jou, maar wanneer je graag grondig je huid wilt aanpakken, is dit de manier.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply