Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Waar wil je heen?

  Ben je niet of niet helemaal tevreden over je eigen leven? Wil je meer inzicht in wat je werkelijk wilt? Doe dan mee aan de workshop ‘Werken aan Jezelf via Creativiteit’.

  Het doel van de workshop is dat je ontdekt waar je in het leven staat, wat je bezighoudt en waar je heen wilt. Via meditatie en het creëren van je eigen collage aan de hand van een paar tips krijg je spelenderwijs inzicht in je situatie en je doel. Je ziet en voelt snel of je op de goede weg daarnaartoe zit. Het gaat in je creatie dus niet om hoe kunstig en prachtig je werk is. Het gaat enkel om inzicht krijgen in jezelf en je leven.
  Een collage maken is een creatieve manier om te achterhalen wat jouw doel is.
  Op zich is dat geen ingewikkeld proces. Via creativiteit kun je je gemakkelijk uiten en kom je relatief snel bij je gevoelens.
  Vanuit je gevoel, een gedachte of een beeld maak je met een groot vel papier en genoeg tijdschriften en kranten vrij gemakkelijk een collage.
  Gaandeweg helpt het opzoeken, selecteren, sorteren, knippen en plakken je te voelen waar je nu staat ten opzichte van je doel, blokkades die je ervan weghouden en of je op de goede weg ernaartoe zit.
  In de workshop gaan we dieper en grondiger in op je doel, je weg naar dat doel en je blokkades. Heb je hulp nodig bij dit proces of wil je het goed aanpakken? Dan nodigen wij je van harte uit…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply