Rate this post
 • Waar zit de disbalans bij jou?
  Rate this post

  Er zijn tegenwoordig veel kinderen met voedselintoleranties en allergieën. In sommige gevallen kunnen kinderen zeer heftig op bepaalde voedingsmiddelen reageren, met bijvoorbeeld een opgeblazen buik, obstipatie, hoofdpijn of huiduitslag. Ook kan hun gedrag sterk worden beïnvloed door voeding.

  Gezonde voeding is heel belangrijk, maar als die niet kan worden verteerd of het lichaam reageert intolerant, kan het immuunsysteem niet optimaal werken. Door de energetische testmethode van La Salvia, waarin een uitgebreide voedingstest zit, kunnen we precies zien welke voedingsmiddelen dit zijn waar een kind intolerant op reageert, en de voeding zodanig gaan samenstellen dat die geen ballast meer vormt voor het kind. Het resultaat zal zijn dat het kind lekkerder in zijn vel gaat zitten, en veel klachten zullen afnemen. De spijsvertering wordt weer optimaal en de darmen zullen weer in staat zijn om alle voedingsstoffen op te nemen. Uiteraard wordt er ook gemeten of er bepaalde vitaminen- en/of mineralentekorten zijn, en via de persoonlijke homeopatische remedie en in sommige gevallen een supplement kan hier heel doelgericht aan gewerkt worden.

  Advies en coaching
  Nadat ik in juni 2011 ben afgestudeerd als natuurvoedingskundige aan Het Kraaybeekerhof, ben ik mijn eigen praktijk La Salvia aan huis begonnen. In mijn praktijk geef ik individuele voedingsadviezen aan ouders en hun kinderen. Na een uitvoerige anamnese geef ik adviezen vanuit de natuurvoeding toegespitst op hun situatie. Ik vind het altijd weer een uitdaging om via coaching en goede adviezen mijn cliënten zich zo goed mogelijk te laten voelen.
  Ik help je graag in je zoektocht naar een gezondere en natuurlijke levenswijze voor jou en je kind.

  Balansprogramma:
  1. Ontgiften
  2. Immuunsysteem in balans brengen met behulp van meer dan 150.000 frequenties
  3. Alle voeding testen die het systeem belasten
  4. Darmfloraherstel / spijsvertering ondersteunen met, indien nodig, probiotica

  Gratis online sessie
  Meld je op mijn website aan voor een gratis online sessie, zodat we samen kunnen kijken of ik jou kan helpen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply