Rate this post
 • Waar zit de disbalans?
  Rate this post

  Er zijn tegenwoordig veel kinderen met voedselintoleranties en allergieën. In sommige gevallen kunnen kinderen zeer heftig reageren op bepaalde voedingsmiddelen, met bijvoorbeeld een opgeblazen buik, obstipatie, hoofdpijn of huiduitslag. Ook kan hun gedrag sterk worden beïnvloed door voeding.

  Gezonde voeding is heel belangrijk, maar als het niet kan worden verteerd of het lichaam reageert intolerant, dan kan het immuun­systeem niet optimaal werken. Soms heeft een kind veel vage klachten bij elkaar en kun je niet precies begrijpen waar het aan ligt. Hier kan je veel aan doen!
  In mijn praktijk werk ik met bioresonantie, een energetishe testmethode. Met de Asyra doe ik een uitgebreide meting waaruit naar voren komt waar de disbalans in het lichaam zit. We doen dan diverse testen, zoals voor overgevoeligheden van voedsel, additieven en ­medicijnen, maar ook of er bepaalde ­voedingstekorten zijn, en dan kan ik met een uitgebreide supplementtest kijken welk product het beste bij jouw kind past. De uitgebreide voedingstest geeft inzicht in de voedingsmiddelen waar een kind intolerant op reageert, en we kunnen dan de voeding zó gaan samenstellen, dat die geen ballast meer vormt voor het kind. Het resultaat zal zijn dat het kind lekkerder in zijn vel gaat zitten en veel klachten zullen afnemen. De spijsvertering wordt weer optimaal en de darmen zullen weer in staat zijn om alle voedingsstoffen op te nemen.

  Samen werken we aan de beste gezondheid van jou en je kind, want als je barst van de ­energie, kun je de hele wereld aan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply