Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Waarom coaching helpt!
  Rate this post

  Wil je meer rust in je leven? Persoonlijke ontwikkeling en groei, in je werk en je relatie? Loop je vaak tegen dezelfde dingen aan, waarin je vastloopt en maar niet kan verzinnen wat de oorzaak is? Heb je al van alles ondernomen en ben je niet tevreden met het resultaat? Vaak komt dat door het ontbreken van het inzicht in de oorzaak.

  Wat onbewust is, kun je niet veranderen. Ik kijk samen met jou welke wensen, belemmeringen en overtuigingen onder je gedrag om aandacht vragen. Zo kun jij je bewust worden van wat er echt in de weg zit. Met oefeningen, focus en aandacht help ik je te kijken wat bij jou past en hoe je zelf kunt veranderen. Wat jij ervoor nodig hebt, is doorzettingsvermogen en lef. Uit eigen ervaring kan ik je dan beloven dat er echte groei kan ontstaan.
  Een klant vertelde me dat ze, sinds haar coaching, haar muur niet meer nodig heeft. Deze plaatste zij kunstmatig tussen zichzelf en anderen, omdat zij niet durfde te zeggen wat zij wilde. Uit angst om anderen te verliezen, niet aardig gevonden te worden of gewoon omdat ze te bang was voor een eventuele confrontatie. Zij had weinig contact met zichzelf. Nu is zij zich bewust van haar gedachten en kan vrij kiezen.
  Wil jij ervaren of ik je kan helpen bij jouw vraag? Maak dan een vrijblijvende afspraak. In mei is er een extra korting van 15% op een coachpakket van 6 tot 8 sessies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply