Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Waarom diëten vaak niet werken
  4/4 - (2 stemmen)

  Veel mensen willen definitief gaan afvallen en starten een dieet. Dit werkt heel goed, maar het is lastig om vol te houden. Na een aantal weken wordt de drang om meer te eten steeds groter, vaak onder het motto ‘Ik vind dat ik ook moet genieten van het leven. Dan maar met een paar kilo’s meer…’.

  Mindrelease is gespecialiseerd in alles wat met onze ‘mind’ te maken heeft. Via hypnose kunnen we ervoor zorgen dat je minder behoefte hebt om te eten of dat snoepen je niets meer doet. Het is een kwestie van de juiste mindset. Je kunt dus afvallen op een normale en gezonde manier. Je bent niet direct een aantal kilo’s kwijt, maar het gaat geleidelijk op het tempo dat jouw lichaam aangeeft. Wil je meer dan 6 kilo afvallen en eet je dagelijks te veel, dan kunnen we via medische hypnose een maagband zetten. Dit is een vriendelijke manier om af te vallen zonder operatie.

  Reken af met je angst of fobie
  Angst heeft vaak te maken met een vervelende situatie uit het verleden. Jouw brein heeft deze vervelende situatie ter bescherming bij een soortgelijke situatie in de toekomst gekoppeld aan een bepaalde lichamelijke reactie. Wanneer je in vergelijkbare situaties terechtkomt, zegt je verstand ‘er is niets aan de hand’, maar je lichaam reageert hevig. Dit komt door het conflict tussen jouw bewustzijn (‘ik snap niet dat ik hier bang voor ben’) en je onderbewustzijn (lichamelijke reactie). Dit conflict kun je zelf moeilijk doorbreken, waardoor je de angst of fobie niet zelf kunt oplossen.
  We verzorgen geen langdurige therapie voor jouw angst of fobie, maar gebruiken een methode waar je direct profijt van hebt. Bij een licht probleem ben je in één sessie verlost, en anders vaak in 2 of 3 sessies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply