Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Waarom kiezen voor een prothese-BH?
  Rate this post

  Wanneer u een borstprothese heeft, wilt u zeker weten dat de prothese mooi blijft zitten. Een borstprothese geeft u de symmetrie in uw lichaam terug. Maar wanneer een prothese verschuift, geeft dat een onzeker gevoel. Daarom heeft iedere prothese-BH uit de collectie van KMI Mammacare een onzichtbare pocket om uw prothese in te doen. Zo weet u zeker, dat de prothese mooi op haar plaats blijft.

  KMI Mammacare geeft u 5 tips

  Pocket
  Alle prothese-BH’s en prothesebadmode in onze winkel (en in onze webshop) zijn voorzien van een zogenaamde ‘pocket’. Hierdoor blijft uw prothese tijdens het dragen mooi op haar plaats. Ook hebben we vele modieuze tops met deze pockets.

  Comfortabele schouderbandjes
  Wanneer uw borst verwijderd is, blijft uw bovenlichaam vaak gevoelig voor druk- en irritatiepunten. Uw lichaam heeft nogal wat moeten doorstaan. Vaak komt dit ook, doordat lymfeklieren in het bovenlichaam aangedaan zijn. Comfortabele schouderbandjes zijn daarom van belang voor een goede ondersteuning van uw borst en prothese. Dat deze er ook mooi kunnen uitzien, bewijst de lingeriecollectie van KMI Mammacare.

  Hogere bedekking van het decolleté
  Heeft u een litteken op de borst door uw borstamputatie? Dan is een reguliere BH vaak te laag uitgesneden en bedekt deze het litteken niet. Onze prothese-BH’s van de merken Amoena, Anita en Silima sluiten alle wat hoger in het decolleté, waardoor dit mooi afgedekt is. Tevens zijn de BH’s van zachte materialen die de huid ontzien. U kunt zo met een gerust gevoel uw favoriete kleding blijven dragen.

  Brede zijpanden
  Na een borstamputatie is het van belang om uw bovenlichaam zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit kan door een goed passende en ondersteunende BH. De BH’s in onze collectie beschikken daarom over wat bredere zijpanden. Dit geeft namelijk een goede ondersteuning bij eventueel vocht, veroorzaakt door aangedane lymfeklieren.

  Zomer- en wintercollectie
  Wie denkt dat prothese-BH’s alleen in zwart, wit of huidskleur beschikbaar zijn, moet beslist eens bij KMI Mammacare in Nieuwegein binnenlopen. Het is een ware kleurenexplosie van topmerken als Anita, Amoena en Silima. Deze merken brengen bovendien jaarlijks een zomer- en een wintercollectie uit, dus het loont de moeite om regelmatig bij KMI in Nieuwegein binnen te lopen. Of kijk eens op de webshop www.kmimammacare.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply