Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Waarom krijg je geen resultaat van je huidverzorgingsprogramma?

  Cosmetica en schoonheidsbehandelingen: waarom geven ze geen voldoende resultaat voor je huid? Heb jij ook al veel verschillende huidverzorgings- en/of schoonheidsbehandelingen geprobeerd en zie je weinig tot geen resultaat?

  Veel vrouwen hebben allerlei soorten huidverzorgingsprogramma’s al eerder geprobeerd, van producten uit de ­drogist tot dure producten uit de parfumerie. Deze producten bleken achteraf onvoldoende resultaat te leveren. Als ze bij mij in de salon komen, bleek door mijn onderzoeken en huidscan dat ze inderdaad geen goed resultaat hebben gehaald. Dit was te zien doordat hun huid erg droog en vochtarm was. Ook is hun huid vaak vermoeid of hun huid heeft roodheid en ontstekingen. Daarnaast is meteen duidelijk dat het bindweefsel in hun huid uit veel te weinig bouwstoffen bestaat.
  Als ik dan mijn geavanceerde behandelingsformule uitleg, realiseren ze zich dat ze bij mij aan het goede adres zijn. Ik merk ook tijdens mijn vraagstelling dat ze over weinig basiskennis rond hun huid en bindweefsel beschikken. Dan geef ik ze een gratis basiskennispakket, zodat ze zelf, zelfs nadat ze niet meer bij mij onder behandeling hoeven te zijn, zichzelf prima in de schoonheids­jungle ­kunnen redden.

  Huidverbeteringsproducten
  Om je huid effectief te verbeteren, is het noodzakelijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken die tot in je levende huidlaag kunnen doordringen. Dit heten dan geen ‘huidverzorgingsproducten’ meer, want de naam zegt het al: het is verzorging. Als je resultaat wil, wil je geen verzorging maar huidverbetering. Huidverbeteringsproducten vallen onder de naam ‘cosmeceuticalproducten’. Dit zijn producten met een hoge gradatie aan actieve werkstoffen die werkzaam zijn tot in de levende huidlaag.

  Actieve werkstoffen
  Het verschil met producten uit de winkel en cosmeceuticalsproducten is dat producten uit de winkel alleen op de verzorging van je huid werken en dus tot de bovenste huidlaag kunnen doordringen. Deze huidverzorgingsproducten mogen niet de levende huidlaag in om de functie van de huid te herstellen om een mooie en gezonde huid te krijgen. Vaak bevatten de producten een lage concentratie aan werkstoffen, waardoor ze ook geen tot nauwelijks resultaat geven. Huidverzorgingsproducten uit de winkel werken alleen op de bovenste dode huidlaag voor verzorging, maar niet voor resultaat.

  Cosmeceuticalproducten mogen niet in de winkel verkocht worden en zijn alleen te koop via een arts of huidspecialist. Dit zijn producten met een hoge gradatie aan actieve werkstoffen, van 15 tot zelfs 60%, waardoor ze op resultaat voor je huid werken. Cosmeceuticalproducten zijn in staat om de functie van de huid te veranderen, zodat je weer een mooie, gezonde en stralende huid krijgt.

  Negatieve invloed op de huid
  Huidverzorgingsproducten bevatten daarnaast stoffen die ook een negatieve invloed op je huid kunnen hebben. Ze kunnen paraffine, benzeen, minerale oliën, chemische kleur- en geurstoffen en parabenen bevatten. Paraffine bijvoorbeeld legt een petroleumlaagje op je huid, waardoor je huid goed en soepel aanvoelt, maar de levende huidlaag hieronder zal denken dat door dit laagje je huid voldoende vocht heeft en het vocht in je huid gaat afvoeren. Dit wil je absoluut niet, want hierdoor wordt je huid droger en gaat die sneller verouderen. Daarnaast sluit het je huid af, ­waardoor je huid niet kan ademen. Hierdoor ga je dus verstoppingen krijgen en je huid zal sneller verouderen. Gebruik dus altijd producten zonder paraffine.

  Huidverbeteringsbehandelingen
  Schoonheidsbehandelingen werken voor de ontspanning en verzorging van je huid, maar wil je resultaat, dan heb je een huidverbeteringsbehandeling nodig. Denk bijvoorbeeld aan medische huidpeelingen, microdermabrasie, Dermapen of koudlaserbehandelingen. Wel is het belangrijk om te zorgen dat je huid voldoende bouwstoffen beschikbaar heeft voordat je begint met huidverbeteringsbehandelingen.

  Zodra de eerste lijntjes en rimpels zichtbaar worden, of je merkt dat je huid er vermoeider gaat uitzien en slapper wordt, betekent dit een achteruitgang van bouwstoffen in je huid. Zelfs bepaalde oververmoeidsverschijnselen, die niet altijd gerelateerd is aan huidverzorging, zou een voorteken van huidveroudering kunnen zijn. Al vanaf je 21ste neemt het collageen af in je huid en vanaf je 30ste gaat ook de elastine hard achteruit. Deze twee bouwstoffen zorgen voor volume en veerkrachtigheid in je huid. Met een huidverbeteringsbehandeling gaan we werken om onder andere je collageen- en elastineaanmaak weer te stimuleren. Alleen als de bouwstoffen ontbreken, kan je huid dit niet aanmaken. Daarom pakken wij het altijd van binnenuit aan met speciale beautysupplementen om je huid te voorzien van nieuw collageen en elastine.

  Huidverjonging door gezondere darmen
  Wat veel mensen niet weten, is dat een mooie huid begint in je darmen. Je darmen spelen een heel belangrijke rol in de gezondheid en vitaliteit van al je organen, dus ook van je huid. Zijn je darmen van slag, dan merk je dat direct! Je krijgt een tekort aan belangrijke voedingsstoffen, waardoor je bindweefsel afbreekt. Je huid wordt slapper, rimpels gaan moeilijker weg en het volume van je huid neemt af, waardoor je er vermoeid uitziet.

  Huidscan en wangslijmtest
  Wil je een mooie, stralende en gezonde huid, dan is het ­belangrijk om precies te weten waar jij tekorten aan heb, ­zodat je die kunt aanvullen. Door middel van de huidscan kan ik precies de conditie van je huid zien en zo de juiste cosmeceuticalproducten adviseren. Wil je ook aan je gezondheid werken en zorgen voor huidverjonging op een natuurlijke manier, dan raad ik ook de wanglijmtest aan. De wangslijmtest biedt directe inzicht in je huidverouderingsproblemen.

  Wil je graag weten wat jouw huid nodig heeft om weer mooi, gezond en stralend te worden? Maak dan een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply