Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Waarom kunnen ze niet met elkaar opschieten?

  Eén gezin, dezelfde opvoeding, maar toch zoveel verschillen. Hoe komt het toch dat jouw kinderen onderling zo anders zijn? En hoe komt het toch dat je met je ene kind zo goed kunt opschieten, terwijl er met de ander altijd strijd is?

  Als mens besta je uit een fysiek lichaam. Maar er is meer: je hebt ook een emotioneel en psychisch niveau. ‘Bij een gezond mens zijn deze niveaus in balans’, weet Jolande Bakker. ‘Maar als die balans verstoord is, kunnen er problemen ontstaan en kun je zelfs ziek worden. Daar zie ik dagelijks voorbeelden van in mijn praktijk. Vaak gaat de aandacht van de cliënt uit naar een fysieke klacht, maar wanneer ik doorvraag, blijken er ook regelmatig emotionele en psychische issues te spelen. Zoals kinderen die absoluut niet met elkaar kunnen opschieten of een ouder en kind waartussen het niet lekker loopt. Dat komt omdat hun energie met elkaar botst. Er zit ergens een blokkade. Wanneer ik daarop behandel, met behulp van de Total Reset Methode, kan er veel ten goede veranderen in zo’n gezin. Dat is elke keer weer zó mooi om te zien!’

  Het ontstaan van de Total Reset Methode
  In Amerika is 34 jaar geleden de Nambudripad’s Allergy Elimination Treatment (genoemd naar de ontdekker dr. Nambudripad) ontwikkeld. Deze NAET-therapie is in Nederland doorontwikkeld op basis van nieuwe inzichten. Hieruit is de Total Reset Methode ontstaan, gebaseerd op de totale reset die je lichaam doormaakt tijdens de therapie. Het combineert verschillende methodes uit de Westerse geneeskunde met de Oosterse invloeden van acupunctuur.

  ‘Nu gaan ze voor elkaar door het vuur’
  Zelf ben ik enig kind en vooral in mijn jeugd heb ik de aanwezigheid van een broertje of zusje ontzettend gemist. Daarom vond ik het ook zo leuk dat ik, al was het onverwachts, vrij snel na de geboorte van Marit opnieuw zwanger raakte. Er zit slechts 15 maanden tussen Marit en Merle. Dat zag ik vooral als een voordeel: nu zouden die meiden vast veel aan elkaar hebben. Maar niets was minder waar. Mijn dochters vlogen elkaar dagelijks in de haren. Vaak zelfs letterlijk!
  Omdat Merle last had van eczeem, waartegen vrijwel niks leek te helpen, kwam ik op een gegeven moment bij Jolande Bakker terecht. Dankzij haar holistische benadering behandelde ze niet alleen de huidklachten, maar merkte zij ook dat Merles energie verstoord was en dat bleek een enorme impact op het contact met haar zus te hebben. Ze was als het ware ‘allergisch’ voor Marit! Wat is er sindsdien veel veranderd. Natuurlijk kibbelen de meiden nog wel eens, maar tegenwoordig zijn ze de dikste vriendinnen en gaan ze voor elkaar door het vuur.

  Judith (36)

  Wist je dat …
  … Jolande ook EHBB (Eerst Hulp Bij Bevallingen) geeft? Wanneer jouw vorige zwangerschap of bevalling bij jou nare herinneringen en gevoelens oproept, kan zij je helpen. Met de Nucleus Methode zorgt zij ervoor dat die negatieve emoties kunnen worden omgezet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply