Rate this post
 • Rate this post

  Lingerie is zoveel meer dan ‘ondergoed’. Als je een mooi lingeriesetje draagt, geeft dat je zelfvertrouwen. Je voelt je mooi en sexy en dat is een heerlijk gevoel! Toch zijn er veel vrouwen die zich niet sexy durven voelen, omdat ze denken dat dat niet hoort. En dat is zó zonde!

  Vooropgesteld: Jezelf sexy voelen betekent niet dat je gelijk ordinair bent! Je sexy voelen betekent dat jij jezelf mooi vindt, dat je blij bent met wie jij bent en dat je zelfverzekerd bent. Daar is helemaal niks mis mee. Laat je dan ook niks anders aanpraten door wie dan ook!

  Waarom zouden wij vrouwen ons niet sexy mogen voelen, terwijl we in de bladen en op social media worden doodgegooid met sexy vrouwen? Zelf ben ik een gewone vrouw en moeder van twee jongens en ook ik vind het prettig om mij sexy of supervrouwelijk te voelen. Ik ben niet alleen maar een moeder en een huisvrouw; ik ben nog zoveel meer. We leven te kort om saai door het leven te gaan. Daarom maak ik van iedere dag een feestje met iedere dag een ander thema. Vandaag kleed ik me supervrouwelijk en een beetje sexy en morgen heb ik misschien zin in een wat stoerdere look. Het is toch heerlijk dat wij zo vrij kunnen zijn om zelf te bepalen hoe wij ons kleden én hoe wij ons voelen!

  Natuurlijk weet ik ook wel dat ik echt niet meer het lichaam heb van een 20-jarige! Ik ben door het leven wat voller geworden en vervolgens weer afgevallen. Hierdoor is mijn huid wat slapper geworden. Dat wil echter niet zeggen dat ik het niet meer waard ben om mijzelf mooi te vinden! Een mooie lingerieset helpt mij daarbij. Als ik zie dat mijn buste mooi gelift is en ik er een mooi kanten slipje bij aanheb, dan voel ik mij op en top vrouw. Waarom zou ik dit alleen maar aantrekken als ik een feestje heb en waarom niet als ik mijn boodschappen doe bij de supermarkt? Ik bepaal mijn eigen regels en ik voel me sexy wanneer ik dat wil. En dat zou jij ook mogen doen!

  Of neem een voorbeeld aan de fotoshoot met Mariska van Kolck in dit magazine. Een prachtige vrouw van 54 jaar in sexy en supervrouwelijke lingerie van PrimaDonna. Ze staat voor wie ze is en laat dat trots zien! Als jij je ook op en top vrouw wil voelen, maar dat nog een beetje lastig vindt, laat ons jou dan helpen. Als lingerie-specialistes én als vrouwen helpen wij je graag om je precies zo te voelen als jij dat wilt. Mooie lingerie ondersteunt dit gevoel. Wees de vrouw die jij wil zijn!

  Veel liefs

  – Lida van Lavida

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply