Rate this post
 • Waarom naar de chiropractor?
  Rate this post

  Mensen met verschijnselen van vermoeidheid, stijfheid, concentratie- en slaapproblemen lopen vaak van de ene naar de andere specialist. Soms worden alleen de symptomen aangepakt. Dan werkt zo’n behandeling maar even en zijn de resultaten van korte duur. Chiropractie werkt aan de kern. De laatste jaren neemt chiropractie een enorme vlucht in ons land.

  Wanneer een gewricht weer op z’n plek zit, de spieren zich kunnen ontspannen en de zenuwen weer vrij baan hebben, is de werkelijke oorzaak weggenomen. Je voelt je weer gezond en vaak blijven de klachten weg. Ook als je niet precies je pijn kunt traceren, kan de oorzaak toch in het zenuwstelsel liggen.

  Zo kan chiropractie de oplossing zijn voor:
  – terugkerende hoofdpijn
  – spierpijn en spanning in de nek of tussen de schouders
  – stijfheid of pijn in de onderrug, soms met uitstraling naar het been
  – slapeloosheid
  – zenuwspanning
  – gevoelloosheid of pijn in de armen, handen, benen of voeten
  – spiertrekkingen of pijnlijke gewrichten
  – duizeligheid of vermoeidheid ’s ochtends

  Persoonlijke aanpak
  Bij ChiroPraktijk Waalstad ligt de nadruk op de behandeling van de wervelkolom. Tijdens het eerste bezoek spoort de chiropractor de oorzaak op en kan de blokkade worden vastgesteld. Dan volgt meteen een eerste behandeling. Omdat de klachten zich vaak over een langere periode ontwikkeld hebben, zijn meerdere afspraken meestal noodzakelijk. De pijnbestrijdingsfase: het herstellen van de normale beweeglijkheid van het gewricht; de stabiliserende fase waarin de patiënt weer normaal functioneert en de onderhoudsfase die dient ter voorkoming van terugval. En bij alle behandelingen is er sprake van een persoonlijke aanpak. De chiropractor legt precies uit wat hij doet en er is alle gelegenheid om tijdens of na de behandeling vragen te stellen.

  Correctie
  Wanneer de chiropractor een blokkade constateert, voert hij een correctie uit door het uitoefenen van druk op een specifieke plaats. Niet alleen vastzittende gewrichten in de wervelkolom worden behandeld, maar ook die in de rest van het lichaam.
  De behandelingen bij ChiroPraktijk Waalstad zijn over het algemeen pijnvrij. De aanpak is voorzichtig, maar effectief. Het gaat immers om de nauwkeurigheid van uitvoering èn de juiste techniek.

  Over ChiroPraktijk Waalstad
  Chiropractor Jason White is in de V.S. afgestudeerd als Doctor of Chiropractic (D.C.), nadat hij daar de achtjarige opleiding voor chiropractie had gevolgd; een volwaardige universitaire studie met coschappen die onder andere in ­Engeland en Amerika wordt aangeboden. Deze ­internationaal hoog aangeschreven opleiding leidt op tot ­gedetailleerde kennis over gewrichten, de wervelkolom, het ruggenmerg en correcties. Behandelingen bij Chiro­Praktijk Waalstad zijn op afspraak, ook ‘s avonds. De praktijk is erkend door alle zorgverzekeraars.

  Ga ook eens langs bij de chiropractor. Regelmatige controle zorgt ervoor dat je lichaam beter in balans blijft, beter ­functioneert en beter bestand is tegen stress.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply