Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Waarom reizen we?
  Rate this post

  Reizen. De één is er dol op, de ander heeft er wat minder mee. Toch is het zo dat reizen echt iets unieks biedt. Een mogelijkheid om nieuwe dingen te ondekken, om de wereld te zien. Daarnaast is het zo dat iedereen reist op verschillende manieren en met verschillende gezelschappen. Waar gezinnen gezellig vertoeven op een camping aan de Spaanse kust, maken vriendinnen een leuke stedentrip. Ook nog een optie: alleen naar de andere kant van de wereld. Kortom: reizen kan helemaal op jouw manier. Maar waarom maakt reizen zo gelukkig?

  Wij mensen zijn van nature nieuwsgierig. We vinden het leuk verrast te worden. Tijdens het reizen is er altijd kans op avontuur. Je bevindt je in een spannende, bijzondere omgeving die verrasende momenten kunnen brengen. Dit geeft ons energie, hier worden we blij van!

  Hoeveel talen spreek jij?
  Hoe meer kennis we hebben, des te liever we deze kennis delen. We willen graag nieuwe dingen leren, en zodra we het geleerd hebben, voelen we ons trots. Als reiziger kun je je verdiepen in andere culturen. Wat is het typiche gerecht, welke waarden en normen zijn belangrijk en hoe gaan mensen met elkaar om? Wat ook leuk is: mensen leren graag de taal. Die verdieping geeft je een gevoel van verrijking.

  En dan, op reis!
  Vaak zijn we twijfelig over de bestemming, hoe lang we moeten reizen of met wie. We vragen ons af of de bestemming wel hetgene wat we verwachten. En dan, wanneer de bestemming is gekozen, moeten we alles gaan regelen. Kirstin Mirrer kan je helpen bij het plannen van je reis. Als zelfstandig reisadviseur van The Travel Club werkt ze samen met gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België en is ze aangesloten bij de ANVR en SGR. Kirstin biedt persoonlijke service, is 24/7 bereikbaar en heeft 20 jaar ervaring in de reisbranche. Of je nou een dagtocht wil, een weekendje weg gaat of een wereldreis wil maken: Kirstin kan het voor je regelen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply