Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Waarom tweedehands kinderkleding?

  Vroeger moest je er misschien niets van hebben. Dat oude winkeltje met tweedehands kleding vond je niet fris en zou je in honderd jaar niet voor jezelf kopen, laat staan voor je kinderen. Tegenwoordig loopt iedereen in vintage.

  Er zijn meerdere redenen waarom jij tweedehands kinderkleding zou moeten kopen. Veel grote modeketens verkopen leuke kinderkleding. Wanneer je voor een nieuw rokje voor je dochter gaat kijken, is de kans groot dat je slaagt. Een nadeel: je kunt ervan uitgaan dat minimaal drie andere meisjes op school in hetzelfde rokje lopen. Met tweedehands kleding kom je dit probleem niet meer tegen!

  Goed voor het milieu
  De productie van kleding draagt net zo goed bij aan de vervuiling van de aarde. Een T-shirtje van grote modeketen is gemaakt om maar een korte tijd mee te gaan, zodat je daarna weer iets nieuws koopt. Wanneer je iets bij een tweedehandswinkel koopt, geef je een kledingstuk een nieuw leven. Een fabriek stoot weer iets minder CO2 uit en jij bent verantwoord bezig.

  Goedkoop
  Een jas scoren van dat ene dure merk, en toch betaalbaar.  Het is mogelijk met vintage kleding. Wil jouw zoontje een nieuwe sweater van Adidas? Een grote kans dat je er één kan scoren bij een winkel in tweedehands kinderkleding. De kleding is gewassen en in goede staat. En jij hebt heel wat geld bespaard!

  ’t Guus is een kinderkledingwinkel met tweedehands en soms nieuwe kleding, voornamelijk merkkleding. Je kunt er terecht voor leuke kleding van babymaatje 50 tot en met maat 176. Naast kinderkleding zijn er ook schoenen, boeken, (houten) speelgoed, kleine meubeltjes en diverse leuke spulletjes te koop.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply