Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Waarom voel ik me niet begrepen en alleen?’
  Rate this post

  Al je hele leven heb je het gevoel dat je iets mist.  Je voelt je vaak alleen, ondanks dat je in een ruimte vol mensen bent. Je voelt je niet begrepen en je lijkt de mensen om je heen steeds weer kwijt te raken.  Je bent niet gefocust en werk, intimiteit en luisteren naar je gevoel zijn lastig.

  Kun je je voorstellen dat je ooit met z’n tweeën in de buik van je moeder hebt gezeten? Dat het voor jou de bedoeling was met z’n tweeën te komen, en dat je nu niet meer compleet bent? Dat een deel van je kwijt is of zelfs als een amputatie voelt? Als je je hierin kunt herkennen, kan het zijn dat je een ‘alleengeboren tweeling’ bent: een tweeling die maar half is, die het leven niet volledig kan nemen, maar half leeft of maar meegaat in de stroom der verwachtingen zonder er zelf plezier aan te beleven.

  Op het moment dat je je niet bewust bent van wat er in de buik bij je moeder heeft afgespeeld, kan het een lange zoektocht zijn naar het antwoord. Met Neuro Emotionele Integratie (NEI) gaan we kijken wat je hebt gevoeld daar in die buik. Zonder lange gesprekken gaan we direct naar de kern. Kunnen we hier iets in transformeren en kun jij beginnen met het heelproces? Want als je afspreekt om samen de sprong te wagen en één overlijdt in een vroeg stadium, doet dat iets met je, ook al ben je nog zo klein.  Je ervaart al emoties van paniek, onmacht, boosheid en  je verlaten voelen. Je kunt geen kant op en het kan voor veel baby’s ook een echte shock zijn geweest. Ze zijn gestopt met groeien, huilen na hun geboorte veel of bewegen amper.

  Het is tijd om de puzzelstukjes op hun plaats te laten vallen, te kunnen snappen wat je voelt en te ervaren wat er is geweest. Op het moment dat het er mag zijn, dat je snapt waarom je bent zoals je bent, valt er zoveel op zijn plaats! Als je de stap wilt zetten naar bewustwording en ook je leven wilt aangaan in deze nieuwe manier van kijken, ben je welkom om dit met Charlotte (NEI Master Coach en gespecialiseerd in alleengeboren tweelingen) aan te gaan.

  1 op de 10 vrouwen is zwanger van een tweeling, vaak zonder het te weten. In 90% procent van deze zwangerschappen overleeft er minstens 1 het eerste trimester  niet. Dat zijn er veel. Vroeger werden vrouwen er niet van op de hoogte gesteld dat ze een dubbele placenta hadden, een vergrote placenta of een verharding. Het zou alleen verdriet geven als ze zouden vertellen dat ze naast een gezond kindje ook een overleden kindje hadden gehad. Maar jij mag je bewust worden van dat wat er zich heeft afgespeeld. Je mag de erkenning en de herkenning gaan ervaren dat dít hetgeen is waar je al zó lang naar op  zoek bent!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply