Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan?

  Wenkbrauwen die na het zwemmen of sporten halverwege je wangen zitten, uitgelopen eyeliner na een flinke huilbui of lippenstift die op je tanden, koffiekopje of wijnglas zit in plaats van op je lippen. Eigenlijk moet je altijd alert zijn of je make-up nog wel goed zit. Wat zou het fijn zijn als je er zeker van bent dat je er op elk moment van de dag goed verzorgd uitziet.

  Wanneer je voor permanente make-up (PMU) kiest, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Neem nu je wenkbrauwen: ze geven uitdrukking aan je gezicht. PMU kan dunne en onregelmatige wenkbrauwen weer vol, egaal en strak maken. De techniek waarmee de pigmentatie wordt aangebracht, is tegenwoordig zo verfijnd, dat de gepigmenteerde wimperhaartjes nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Je hebt met PMU dus niet alleen moeiteloos verzorgde wenkbrauwen, maar ze ogen ook nog eens natuurlijk!

  Sprekende ogen
  Met een eyeliner kun je je ogen meer laten spreken. Het valt niet mee om zo’n lijntje iedere dag mooi strak onder of boven je ogen aan te brengen. Met PMU heb je daar geen omkijken meer naar. De eyeliner wordt strak langs de wimperhaartjes gepigmenteerd. Hierdoor krijg je een natuurlijke en volle oogopslag. Op deze manier kunnen grote of juiste kleine ogen optisch weer in verhouding worden gebracht met de rest van je gezicht. Bovendien kun je uit verschillende kleuren kiezen, zodat je voor een eyeliner kunt gaan die het beste bij jouw huidkleur en uitstraling past.

  Mooie mond
  Wanneer je dunne lippen of een vervaagde lipcontouren hebt, kun je ook kiezen voor PMU. Zo kun je je lippen bijvoorbeeld laten inkleuren, maar je kunt ook kiezen voor een permanente lipliner. Het inkleuren van je lippen zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de mond. Kies dan voor een kleur die mooi overloopt met de kleur van jouw huid. Je kunt namelijk altijd nog lipgloss, lippenstift of lipverzorging aanbrengen als je zin hebt in een fellere kleur voor bijvoorbeeld een avondje uit. Permanente lipliner is de uitkomst wanneer de contouren van je lippen vervaagd zijn. Deze zorgt voor een strakke omlijning van de mond.

  PMU is dé oplossing als …
  … je altijd tijd tekort komt tijdens je ochtendritueel
  … je contactlenzen draagt
  … je allergisch bent voor make-up
  … je geen of ongelijke wenkbrauwen hebt

  Over Adriana
  Wil je graag een mooiere huid, permanente make-up of werken aan een mooier figuur door cryolipolyse? Bij Adriana in Clinique Chevallier kun je voor al deze zaken terecht. Middels de modernste apparatuur en de allerhoogste kwaliteit producten voor de inwendige en uitwendige mens, bieden de experts je graag de beste huid- en lichaamszorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply