Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Wacht niet te lang als je een huidprobleem hebt’
  Rate this post

  Ik ben een laatbloeier in dit vak. Jarenlang heb ik in de horeca gewerkt, en daar ben ik mee gestopt omdat ik mijn 3 kinderen ging opvoeden. Toen ik daarna weer wilde gaan werken, koos ik ervoor om niet meer mijn oude beroep op te pakken. Het nachtleven werd me toch wat te zwaar… Maar ik wilde wel iets gaan doen waarbij ik met mensen kon omgaan, want dat vond ik wél leuk aan het werken in de horeca.

  Nu kwam ik al sinds mijn 21ste bij de schoonheidsspecialiste, omdat ik last had van acne. Ik onderging behandelingen en werkte zelf thuis goed mee door de geadviseerde producten trouw te gebruiken. En dat hielp echt! Ik was er zó enthousiast over dat ik zelf anderen wilde helpen met hun huidproblemen. Daarom ben ik op mijn 32ste de opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen, en heb ik verschillende verdiepingscursussen gedaan. Na de opleiding ben ik in loondienst gegaan bij een paar salons. Dat is een goede keus geweest, want ik vind dat je daardoor echt goed kunt worden in dit vak.

  Een paar jaar geleden vond ik de tijd rijp om voor mezelf te beginnen. Dat was best een ingrijpende keuze, want ik had nog geen eigen klantenkring. Ik heb ruim een half jaar gezocht naar een pand dat aan mijn wensen voldeed. Toevallig zag ik dat er een ruimte beschikbaar was bij een kapsalon, en daar kon ik gelukkig in. Dat was 2,5 jaar geleden. Ik ben er heel blij mee, want de salon zit op een mooie plek en is groot genoeg om er mijn behandelingen te kunnen geven. In de toekomst zou ik wel een pand willen met een eigen ingang.

  Ik help in mijn salon allerlei klanten van jong tot oud. Sommigen komen bij me binnen met een bepaald huidprobleem en denken ‘Dit komt nooit meer goed’. Dan is het heel mooi als je ze toch kunt helpen. Je huid verandert namelijk voortdurend en hoe eerder je erbij bent, hoe beter. Mijn advies is dan ook: als je een huidprobleem hebt, wacht niet te lang maar maak een afspraak.

  Eén van de mooiste behandelingen die ik aanbied, is de Hannah Bindweefselmassage. Die doe ik bij veel van mijn klanten. Het is eigenlijk een soort topsport voor je huid. Bij deze behandeling werk ik aan de doorbloeding. Een van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen en huidveroudering is namelijk een slechte doorbloeding. Bij de Hannah Bindweefselmassage masseer ik de diepere bindweefsellaag, zodat de juiste balans in de huid hersteld wordt. De Hannah Bindweefselmassage houdt je huid stevig, voorkomt rimpels of gaat die tegen, en pakt verklevingen aan. Als je de behandeling goed onderhoudt, doet dat zoveel méér voor je huid dan wanneer je er alleen maar een product op smeert.

  Als je goed voor je huid zorgt en het blijft onderhouden met de juiste behandelingen en producten, kun je echt resultaat zien. En ik kan het weten, want ik zat in dezelfde situatie… Het zien van resultaat bij mijn klanten maakt dit werk mooi om te doen. Ik werk hard, maar krijg ook veel energie van mijn klanten!

  Sandy Renesse van Duivenbode
  schoonheidsspecialiste

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply