Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Wat doe jij na je wake-up call?

    Ooit hoorde ik Oprah Winfrey vertellen dat je signalen van God krijgt als je niet jouw pad volgt. Eerst fluistert ze. Dan geeft ze je een porretje. Vervolgens begint ze te roepen, en uiteindelijk slaat ze je knock-out. Deze ‘God’ heeft me meerdere keren knock-out geslagen. Vast uit liefde. En uiteindelijk misschien ook met wat irritatie omdat ik maar niet wilde luisteren.

    Mijn laatste knock-out was dat ik ernstig ziek werd. Vervolgens vond ik dat ik zo snel mogelijk weer de oude Jenny moest zijn en weer normaal moest functioneren. Het was echter enorm vermoeiend en ontmoedigend, want mijn oude leven paste niet meer. Mijn roer moest om. Met de hulp van een coach kwam ik er uiteindelijk achter wat ik wél wilde met mijn leven, en zo ben ik de eerste stappen op mijn nieuwe pad gaan zetten. En wat kan ik inmiddels, mede dankzij deze periode en 17 jaar coachings­ervaring, veel betekenen voor al die andere vrouwen die voelen dat ook zij een andere koers willen gaan varen!
    We lopen allemaal wel eens tegen de vuist van God aan, of zien een dierbare knock-out gaan. De vraag is wat je doet na jóúw wake-up call! Ben jij wakker geschud en wil je ook je mooiste leven leiden? Ik help je daar graag bij. Via jennyoudman.nl/contact kun je een afspraak maken voor een gratis skype-sessie. Wacht niet tot de volgendeknock-outronde!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply