Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wake up, flawless

  Wanneer vrouwen het woord ‘­wimper­extensions’ horen, denken ze vaak aan neppe over-the-top wimperstrips, ­terwijl je extensions compleet naar wens kunt stylen. Of je nou gaat voor een natuurlijke look of een volle fluffy look: bijna alles kan en mag!

  Samen met je wimperstyliste bepaal je welke krul, lengte en dikte je wil en, niet geheel ­onbelangrijk, je mág nemen. Niet elke ­natuurlijke wimper kan lange / zware extensions dragen. Doe je dit wel, dan bestaat de kans dat je natuurlijke wimpers afbreken.
  Luister dus altijd naar het advies van je ­styliste. Hierbij is wel belangrijk dat je zeker weet dat jouw styliste de extensions ­vakkundig plaatst. Verdiep je er goed in en ga niet meteen af op de koopjes.

  Om een mooie volle look te behouden, is een bijvulbehandeling elke 2 tot 4 weken gewenst. Het verschilt per persoon hoe lang je tussen de bijvulbehandelingen kunt laten. Het vaak vergeten onderdeel van langdurig behoud van de extensions is het reinigen. Des te schoner je extensions zijn, des te langer ze blijven zitten. Vraag je styliste om reinigingsadvies.
  De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat de meeste vrouwen graag een ‘glamorous look’ of een ‘classy sophisticated look’ willen. Oriënteer alvast naar wat er voor jou mogelijk is, en dan loop je er de komende feestdagen met een complete ‘killer look’ bij. Wie wil dat nou niet?!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply