Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wakker worden tussen flamingo’s & panda’s
  Rate this post

  Jouw pasgeboren baby heeft niet veel nodig: liefde, warmte, melk en een ledikantje om in te slapen. Toch vind jij het leuk om de babykamer gezellig te maken met vrolijke kleurtjes, leuke accessoires en lieve knuffeltjes. En als je kindje iets ouder is, speelt en slaapt het heerlijk in dit vertrouwde kamertje!

  Op internet vind je een kleurrijke plek vol prachtige hebbedingen voor je kindje: aapje4kids.nl! Deze webshop heeft een enorm ruim assortiment met leuke spullen voor je baby en het babykamertje: ledikantjes, bedtextiel, lampen­kappen, muziekdoosjes en gepersonaliseerde items. Momenteel zijn de trendkleuren voor de babykamer zwart-wit en pastel. Deze kun je apart van elkaar toepassen, maar ze combineren ook erg mooi met elkaar. Xavera de Ruiter is de eigenaresse van Aapje4Kids en vertelt enthousiast: ‘Erg leuk en inspirerend zijn de thema’s die je op aapje4kids.nl vindt. Hier kun je eindeloos doorheen scrollen op zoek naar de leukste combinaties voor de babykamer. Cactussen worden afgewisseld met flamingo’s en grafische prints gaan hand in hand met schattige panda’s. Als je eenmaal voor een bepaalde stijl gekozen hebt, shop je met een paar muisklikken een hele set bij elkaar. Gemakkelijk en leuk! Als je bijvoorbeeld gaat voor het thema ‘flamingo’s’, dan kies je het boxkleed, de aankleedkussenhoes, het ledikantlakentje en de lampenkap: allemaal met dezelfde vrolijke flamingoprint. Zo creëer je een sfeervol babykamertje dat rust uitstraalt omdat alles mooi bij elkaar past.’

  Wat een mooie naam
  Voor je eigen baby shoppen is natuurlijk superleuk. Ook als je binnenkort op kraamvisite gaat, kun je op aapje4kids.nl je slag slaan. Voor iedere smaak is er wel iets te vinden en het is helemaal leuk als je de pasgeboren baby een gepersonaliseerd cadeautje geeft. Denk eens aan een koffertje, een lampenkap een rompertje of een poster met de naam van de baby. Een aanwinst voor het kamertje én erg leuk als herinnering voor later. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cadeautje in de vorm van een knuffelmuziek­doosje, een houten kapstokje of een lekkere zitzak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply