Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Walking on sunshine!
  Rate this post

  Je voeten dragen jou het hele jaar door en verdienen daarom een goede verzorging. Veel mensen vergeten hun voeten gemakkelijk en dat is zonde. Want door ze goed te behandelen, houd je je voeten gezond én mooi.

  Geef toe: als je voeten er verzorgd uitzien, dan is het een stuk prettiger om een slipper of een open sandaaltje te dragen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere mensen die jouw voeten aanschouwen. De aanblik van overtollig eelt, hielkloven en gele of ingegroeide nagels is simpelweg niet altijd prettig. Gelukkig hoef je met deze voetaandoeningen niet langer te blijven rondlopen. Pedicure Tineke de Jong kan jouw voeten weer mooi maken voor de zomer: nagels knippen, eelt en kloven behandelen, likdoorns verwijderen en ingegroeide nagels behandelen. En als finishing touch krijg je desgewenst een prachtig kleurtje nagellak op. Het resultaat: voeten om te zoenen, of gewoon om mee te flaneren in prachtige sandaaltjes.

  Tineke kan naast de algemene voetverzorging en -behandeling ook adviezen geven over welk schoeisel het beste bij jouw voeten past, om daarmee eventuele klachten te behandelen of te voorkomen. Indien nodig kan zij je ook doorverwijzen naar een podoloog of podotherapeut, om de stand van je voeten aan te pakken.Tineke heeft een salon aan huis en werkt ambulant. Voeties Care is aangesloten bij ProVoet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply