Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wandel naar balans tussen werk en moederschap
  Rate this post

  De wekker. Je springt uit bed. Douchen, aankleden, ontbijt maken. Man zet thee en koffie. Kids uit bed. Aankleden, ontbijten, opruimen, rugzakjes pakken en de deur uit. Kinderen afleveren op school, een snelle zoen en door ga je – de dag ligt voor je met alle verplichtingen, afspraken en regeldingetjes. Je bent al moe voordat de dag goed en wel begonnen is.

  Voor je het weet is de dag voorbij. Tablet in de tas en de omgekeerde volgorde. Straks, als de kinderen in bed liggen, dat stuk nog maar even afmaken. Snel nog wat boodschapjes, kids ophalen, luisteren, spelen, koken, eten, pyjama’s aan en een verhaaltje voor het slapen gaan. Speelgoed opruimen, wasmachine en afwasmachine aanzetten, even tv kijken, het stuk schrijven, bijpraten met je partner en om elf uur bedtijd. Weer een dag voorbij.
  Hoe lang is het geleden dat jij gewoon jij was en niets je uit je evenwicht haalde? Wil je weer zijn wie je bent en ben je op zoek naar de balans tussen werk, gezin en jezelf? Maak vrijblijvend een afspraak. Leonie Joosting Bunk is wandelcoach bij Aard(e)werk en kent de duivelse dilemma’s van een werkende moeder uit eigen ervaring. Ze haalt je op van huis of werk voor een korte wandeling. In je middagpauze of op een ander moment. Krijg grip op de situatie en breng jezelf in balans.

  Neem vrijblijvend contact op met Leonie en ontdek wat zij voor je kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply