Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wandelen of hardlopen? Hou ook je voeten in vorm!
  Rate this post

  Het is weer de periode van mooi(er) weer, en dat betekent dat we vaker naar buiten gaan. Lekker wandelen of hardlopen in de buitenlucht! Bewegen is gezond, maar denk dan ook aan de gezondheid van je voeten! Die krijgen het namelijk fink te verduren.

  Als je veel loopt, kun je bijvoorbeeld blaren, likdoorns en eelt krijgen. Ga je komende zomer meedoen aan de Vierdaagse? Dan is het belangrijk om je goed erop voor te bereiden, zodat je die vier dagen zonder voetproblemen doorkomt. Dan is het verstandig om bij me langs te komen voor een voetencheck. Daarbij bekijk ik onder andere hoe de stand van je voeten is en of er een preventieve behandeling nodig is. Ik kan van alles voor je betekenen om voetklachten te voorkomen of te behandelen. Zo heb ik wandelwol en zooltjes, en ook kan ik je voeten preventief intapen. Verder kan ik je adviseren rond de beste schoenen voor het wandelen of sporten.
  Ik ben gediplomeerd medisch pedicure, en daarnaast heb ik mij onder andere gespecialiseerd in voetproblemen van sporters. Een andere specialiteit is het reguleren van ingroeiende / ingegroeide nagels. Daarnaast kun je bij mij terecht voor een drukwerende orthese, het repareren van kapotte nagels of voor tijdelijke drukontlasting door middel van vilt. Natuurlijk kun je ook met je gezonde voeten bij mij terecht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply