Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wandelen naar de kern van je vraagstuk

  Je wil iets veranderen in je leven, maar het lukt je maar niet om die stap te zetten. Je wilt bijvoorbeeld je baan opzeggen en voor jezelf beginnen, of je wilt afvallen. Wat houdt je tegen? Als je inzicht hebt  in de achtergronden van je vraagstuk dan, kun je gemotiveerd heldere stappen zetten naar je gewenste situatie.

  Wandelcoaching samen met Hannah de Graaf-van der Staaij is een combinatie van wandelen, lekker buiten zijn met de wind door je haren, de geur van de zee lopend door de duinen en op het Zuiderstrand van Scheveningen. Jij brengt jouw vraag in. Zij luistert aandachtig naar jou en begeleidt je op jouw pad van patronen. Door het buiten wandelen combineer je fysieke en mentale aspecten,  waardoor het resultaat sneller duidelijk wordt.

  Inzicht en overzicht
  Een wandeling met structuur en veiligheid en de juiste vraagstelling zorgen ervoor dat jij inzicht en overzicht krijgt, tips en tools ontvangt en naar huis gaat met verwondering. Verwondering met wat één wandeling kan betekenen voor jou.
  Hannah vindt het een mooie toevoeging op haar praktijksetting in Naaldwijk, want dan zit je binnen en tegenover de coach en moet je alles visualiseren. Wandelcoaching is voor haar een heel mooie methodiek.

  De mens centraal
  De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Je wandelt en praat, doet een oefening. Jullie schrijven, zitten op een bankje of staan even stil. Hannah past natuurlijk haar wandeling aan aan jouw fysieke vermogen. Hannah benadert haar cliënten op holistische wijze. Dat betekent dat bij haar de mens als geheel centraal staat, met aandacht voor lichamelijke, geestelijke en spirituele aspecten.

  Naast wandelcoaching biedt Hannah ook diverse andere therapieën, waarbij (voet)reflexzonetherapie de basis is. Voeten, food en wat voedt jou? Ze heeft als specialisatie de aanpak van allergieën en darmproblemen, ook bij kinderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply