Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wandelend leren over vitaliteit
  Rate this post

  Kanker komt hard binnen in je leven en laat zijn sporen duidelijk na. Wanneer je geconfronteerd bent geweest met deze ziekte, is niets meer ‘normaal’. Het is hard werken om je dagelijkse leven weer op de rit te krijgen. Je wilt graag weer in balans komen en hier kun je wel een helpende hand bij gebruiken.

  Een verantwoorde en gezonde leefstijl zorgt ervoor dat jij lekker in je vel komt te zitten. Wanneer je ernstig ziek bent geweest, kan het lastig zijn om de draad weer op te pakken. Coaching op het gebied van vitaliteit is dan meer dan welkom. Leefstijlcoach en Vitaliteitstrainer Sjaak Muller: ‘Ik bied je hulp op de weg naar een gezonde en vitale leefstijl. Zo sta jij weer krachtig in de maatschappij!’

  Wandelcoaching
  Een gezond leefpatroon bestaat niet alleen uit goed eten en bewegen. Ook de balans tussen inspanning en ontspanning is erg belangrijk. Voor iedereen is deze balans anders, en het is dan ook belangrijk om te luisteren naar je lichaam. Is er sprake van een onbalans? Ga op zoek naar de signalen van je lichaam. Het herkennen van de signalen helpen je om je leven gezond en vitaal in te richten. ‘Ik kom graag met je in gesprek om te praten over de signalen van jouw lichaam’, vertelt Sjaak Muller. ‘Tijdens het wandelend coachen geef ik je praktische tips over je energie, nachtrust, omgang met stress en emoties, je levensstijl en nog vele andere zaken. Het is heerlijk om deze gesprekken te voeren in de buitenlucht, tijdens een wandelsessies. Lekker rustgevend, maar toch actief! Eenmaal per maand organiseer ik deze sessie in samenwerking met Inloophuis Wij | allemaal in Purmerend.’

  De wind in je haren, de frisse lucht in je longen en de prachtige natuur. Kortom: wandelen is heerlijk! Wanneer je stevig doorstapt, maakt je lichaam endorfine en serotonine aan, en deze stofjes geven je een gevoel van geluk. Wandelen is een geschikte coachingsmethodiek, omdat je geheel los bent van de dagelijkse belemmeringen. Je hoeft nergens aan te denken, enkel aan het gesprek dat je voert met je coach. Wandel je liever in stilte? Dan is dat ook prima.

  Over HOEZO? Leefstijlcoaching & training
  Sjaak Muller is de drijvende kracht achter het bedrijf. ‘Het is mijn roeping om mensen weer in hun kracht te zetten, zodat ze blij, gezond en vitaal in het leven komen te staan. Sjaak is opgeleid als trainer en coach en heeft ruime ervaring in zowel het bedrijfsleven als met individuele cliënten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply