Rate this post
 • Wanneer de bladeren van de bomen vallen…
  Rate this post

  Als de zomer weer plaatsmaakt voor de herfst, doet dat altijd iets met mensen. In de salon merken de kapsters van Berberie dat ook altijd. Frisse zomerkleuren worden overgenomen door warme hersttinten.

  De herfsttrend van dit jaar
  De balayage blijft in dit seizoen de hoofdrol houden. Bij deze techniek wordt het haar op een vloeiende manier voorzien van highlights of loopt het haar over van donker naar licht.

  French glossing
  Nieuw in de salon is ‘French glossing’. Dit doen de kapsters met de nieuwe Dia Light van L’Oréal. Met deze verzorgende kleuring geven ze een balayage een prachtige glossy toon. Deze behandeling kun je na enkele weken alweer opnieuw laten doen. Zo blijft de kleur zijn optimale toon en glans behouden.

  Kies je kleur met Dia Light Clear
  L’Oréal Dia Light Clear is een haarkleuring die een glanzend effect geeft en toch natuurlijk oogt. De verschillende kleuren kunnen met elkaar gemengd worden, zodat je een haarkleur kunt krijgen die precies past bij jouw wens. De producten bevatten geen ammoniak en zijn ook zeer geschikt voor het kleuren van gevoelig of kwetsbaar haar. Ook zijn de producten ideaal na een balayage om warme highlights te neutraliseren.

  Professionele producten
  Bij Berberie worden haarverzorgings- en stylingsproducten van L’Oréal gebruikt. Ook voor de haarkleuringen werkt de kapsalon met producten van L’Oréal. Deze productlijn is uitgebreid en heeft dus luxe producten voor ieder haartype. Bovendien zijn deze producten natuurlijk ook thuis te gebruiken: professionele haarzorg in je eigen badkamer!
  De verzorgingslijn Série Expert heeft een nieuwe uitstraling, en wordt geleverd in een duurzame verpakking.

  L’Oréal Metal Detox
  Berberie werkt met een gloednieuwe productlijn van L’Oréal: Metal Detox. Deze revolutionaire lijn is speciaal ontwikkeld voor kleuringen, ontkleuringen en balayages. Met de producten wordt metaal in het haar geneutraliseerd en wordt het haar ontgift. Door behandelingen met Metal Detox is er 87% minder kans op haarbreuk.

  Over Berberie
  Natalie de Vries, eigenaresse van kapsalon Berberie in Haarlem, is al 40 jaar werkzaam als stylist. ‘Wij zijn een dames- en herenkapsalon in Haarlem. Voor al jouw behandelingen kun je bij ons op afspraak terecht. Je wordt geholpen door onze professionele haarstylisten met ruime ervaring’, aldus Natalie. ‘In de salon heerst een gezellige sfeer waar jong en oud welkom is!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply