Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Wanneer komt míjn rustmoment?’

  We moeten tegenwoordig allerlei ballen in de lucht houden: werk, gezin, sociale contacten… Er wordt veel van je verwacht, en dat kan leiden tot gespannenheid of stress. Met behulp van mindfulness kun je leren om je te focussen op het ‘hier en nu’, waardoor je een stuk ontspannener wordt.

  Mindfulness is een manier waarbij je zelf de kwaliteit van je leven kunt vergroten. Als het je raakt, is het een cadeau voor jezelf voor je verdere leven!
  Tijdens de Mindfulness-training van 8 bijeenkomsten oefen je mindfulness en leer je die toe te passen ten behoeve van het verminderen van stress, het vergroten van vertrouwen en meer in verbinding komen met wie je bent. Mindfulness brengt je meer acceptatie van het ‘nu’ en schenkt je helderheid om te zien hoe je verder wilt. Je leert bewustere keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Dit bewustzijn geeft meer acceptatie, rust en vrede.
  De training wordt gegeven door Wilma Westers. Zij heeft als trainer en coach ruime ervaring opgedaan in diverse organisaties in de sectoren zorg, welzijn en onderwijs en in het MKB.
  Wilma geeft ook trainingen ‘Mindfulness op het werk’. Deze training is bedoeld voor mensen die al de 8-weekse Mindfulnesstraining hebben gedaan, en bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur, met 2 weken ertussen. Hierbij krijgt de praktische toepasbaarheid op het werk extra aandacht. De bijeenkomsten zijn steeds van 19.30 tot 21.30 uur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply