Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wanneer voel jij je op je best?
  Rate this post

  Wanneer voel jij je op je best? De kans is groot dat je uiterlijk daar een rol in speelt. Als je je verzorgd voelt, straal je dat immers ook uit. Een stralende, onbedaarlijke lach is het allermooiste accessoire dat je kunt dragen. Wanneer je je dan schaamt voor je gebit, is dat natuurlijk erg vervelend.

  Niet iedereen is gezegend met een gezond en gaaf gebit. Dat is dan ook niet iets om je voor te schamen. Maar daarom is het wél prettig dat je op een prettige, ontspannen en veilige manier je gebit kunt verbeteren. Zodat je zonder gêne kunt praten, eten en lachen.

  Niet naar de tandarts
  Om een mooi en gezond gebit te behouden, wordt aangeraden om twee keer per jaar op controle bij de tandarts te komen en regelmatig een behandeling bij de mondhygiënist te ondergaan. Toch kunnen er veel redenen zijn waarom dat niet lukt of gebeurt. Zo vinden veel mensen vinden het spannend om een afspraak te maken en blijven het maar uitstellen. Tot wel 40% van de Nederlanders geeft aan bang te zijn om een tandarts te bezoeken. Maar wanneer je lang niet naar de tandarts gaat, kun je wel te maken krijgen met ontsierende gebitsproblemen.

  Onzichtbare oplossing
  Zo kan het gebeuren dat er tanden of kiezen getrokken dienen te worden omdat deze niet meer gezond zijn. Wanneer je hiermee te maken krijgt, zijn er gelukkig goede en onzichtbare oplossingen. Zo kun je ontbrekende elementen vervangen door tandimplantaten, kroon- of brugwerk. Ieder gebit is uniek, daarom is iedere tandtechnische oplossing dan ook maatwerk. De tandartsen die verbonden zijn aan IM Medical Travel zijn gespecialiseerd in mooie en natuurlijke oplossingen voor elk gebit. Het gespecialiseerde team werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige, Europese materialen en de nieuwste innovatieve technologie.

  Het tandheelkundige team zorgt ervoor dat je vol vertrouwen in de stoel ligt en tevreden bent met de behandeling én het eindresultaat. De hostess is gedurende de behandeling aanwezig en zorgt voor de vertaling. Het sleutelwoord is daarom ‘communicatie’. Een goed contact zorgt voor een prettige ervaring. Daarom organiseert IM Medical Travel online consulten, informatiebijeenkomsten en consultdagen in Nederland. In Turkije kun je altijd terecht bij de Nederlandstalige hostess en natuurlijk bij IM Medical Travel zelf. Vind je een tandheelkundige behandeling spannend, of vind je het niet fijn om in je eentje te reizen? Dan kan een groepsreis een aanrader zijn. Op de locaties kun je heerlijk genieten van een zonnige vakantie, samen met gelijkgestemden, en ondertussen werken de specialisten aan jouw mooie en stralende gebit.

  Vind je een tandheelkundige behandeling spannend, of vind je het niet fijn om in je eentje af te reizen? Dan kan een groepsreis een aanrader zijn. Op onze locaties kun je heerlijk genieten van een zonnige vakantie, samen met gelijkgestemden, en ondertussen werken wij aan jouw mooie en stralende gebit!

  Sterk gebit met implantaten
  Is jouw gebit aan onderhoud toe? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld:
  – Tandimplantaten: een implantaat is een titanium kunstwortel waarop een kroon, brug of prothese kan worden bevestigd. Doordat de implantaat in de kaak wordt geplaatst, draagt het bovendien bij aan het behoud van het kaakbot.
  – Een klikgebit: hierbij wordt het gebit vastgeklikt op implantaten, die functioneren als kunstwortels. Zo voorkom je dat het gebit verschuift of uit je mond valt, maar is het toch makkelijk uit te nemen voor reiniging.
  – Vaste brug: een mooi en natuurlijk ogend gebit van porselein dat aanvoelt als nieuwe vaste tanden. Het gebit is in tegenstelling tot een kunst- of klikgebit niet meer uitneembaar.

  Over IM Medical Travel
  IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was geweest in de medische sector in Turkije. De zeer ervaren Ilona is gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreekt de Turkse taal vloeiend.

  Door de ervaring die ze heeft opgedaan in Turkije, kan ze haar cliënten voorzien van de beste klinieken en specialisten. IM Medical Travel biedt medische reizen aan, zodat mensen behandelingen kunnen afnemen die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Bij sommige mensen bestaat een zekere angst om naar het buitenland te gaan voor een behandeling. Onterecht, want de lagere prijzen zeggen niets over het niveau van de zorg.

  ‘Mijn naam is dr. Coskun, en ik ben eigenaar van 3 tandklinieken in Turkije. Wij heten je graag welkom in Kuşadası, Izmir en Bodrum, gelegen aan de Egeïsche kust. Met een deskundig, dynamisch en gastvrij team bieden wij onze klanten betrouwbare en hoogwaardige service.
  In Nederland en België liggen de kosten voor medische en cosmetische behandelingen veel hoger dan in Turkije. Onze tandartsen voldoen aan algemene Europese standaarden en er wordt met Europese materialen gewerkt. Maar doordat arbeids- en laboratoriumkosten veel lager liggen, kunnen behandelingen een stuk goedkoper worden uitgevoerd zonder in te boeten op kwaliteit.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply